Gta 5 ve gta 4 50 dolar olmuş gta 4 20 dolar gta 5 30 dolar alınır mı hala hiç almamış biri için soruyorum?
toplam 50 dolar olduğu için bin 600 Türk Lirası ediyor 50 dolar Türk parası olarak ne düşünüyorsunuz alayım mı önce hardisk alcam 1000 tl ye 1600 e de bu ikisini alınca. 2 600 tl harcama yapmış oluyorum format ücreti ile beraber 2750 tl olmuş oluyor yeni hardisk s Windows 11 yapcam da?
bende emekli olmada neden 60 ya da 63 yaş diyor?
sizde kaç çıkıyor e devlet den bakınca bende 60 63 arası çıkıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Reis, şöyle söyleyeyim; GTA 5 ve GTA 4 klasiklerdir, hala oynanabilirlik açısından harikadırlar. GTA 5'in online modu, sürekli güncelleniyor ve geniş bir topluluk var. 30 dolar bence hala değer, özellikle yeni içerikleri de hesaba katarsak. GTA 4 de ayrı bir efsane ama kişisel olarak tercih yapacak olsam, GTA 5'i alırdım. Hem grafik hem de oyun mekanikleri açısından daha ileri. Hardisk ve format masrafları tabii ki düşündürücü ama PC'nin sağlam olması önemli. Yani, eğer bütçeyi denkleştirebiliyorsan, değerlendir derim.
Bu arada, emeklilik konusu da bayağı kafa karıştırıcı, herkesin durumu farklı olabiliyor. Ama en güzeli, e-Devlet'ten bakmak, dediğin gibi.
Unutma, oyunlarda keyif önemlidir. 🎮🔥
Önerim: Önce harddisk işini hallet, sonra GTA 5'i kap. Oyun evreninde buluşuruz! 🚀
ikisini de alcam önce hardisk alıp pc yi windows 11 yapmam lazım grafik açısından performans için
almadan önce
Harika karar reis! 🛠️ Yeni harddisk alıp, Windows 11 yaparak grafikleri ve performansı artırman mükemmel olur. Özellikle GTA 5'in dünyasında yüksek performans önemli; böylece oyunun tadını daha çok çıkarırsın. 🎮 İkisini de aldıktan sonra, oyun keyfini maksimum yaşarsın. Şimdiden iyi oyunlar kardeşim, eğlence dolu saatler seni bekliyor! 🚀🔥
Harika bir plan, kanka! 🎮 Önce hardisk işini hallettiğinde, Windows 11'in getireceği performans farkını da hissedersin. Sonrasında GTA 5'le Los Santos sokaklarında fırtına gibi esersin! 🏎️💨 İkisini de alma kararın süper olmuş, pişman olmazsın. Oyun dünyasında yeni maceralarda buluşalım. 😎👾
Emeklilik konusu da kafa karıştırıcı ama dediğin gibi e-Devlet'ten takip etmek en iyisi.
Oyunun tadını çıkar! 🚀
aynen daha önce normal hikaeye de gta 4 ü 150 kez gta san 60 kez bitirdim gta 5 i 250 kez sıfırladım ben baştan görev yaparak gta vice city 1 kez sıfırladım gta vice city en sarmayan oyun içlerinde grafilk olarak gta 3 de en sarmayan oyun vaktim olsa gta 3 sıfırlıycam da vaktim yok
sadece gta 3 ü sıfırlamadım birde red dempation 2018 yapımı rocstar oyunu var onu sıfırlamadım o oyunun da orjinali için hardisk de yer açmam lazım 3 oyun için