Bana aşık olduğunu dün itiraf etti ama yaş meselesi hakkında biraz fazla ileri gittim tartışma çıktı sinirlenip sildi geri dönermi?

Arkadaşımdı ama aşıktım seviyordum oda seviyordu ve bit türlü açılamadığım için sevgili olamadık her neyse kıskanıyorduk birbirimizi ve her gün tartışıyorduk ama ve en sonunda bi kızla kavgalı olmamıza rağmen partner oldu sinirlendim ve sildim ama pişman da oldum 2 hafta bekledim istek atmasını bekledim atmadı en sonunda pubg mobile diye bir video oyunu var ordan konuşuyoruz bir yıl boyunca neyse posta güvercini sayesinde yine rastgele karşıma çıktı istek attı bu sefer bu normal olamaz diyip açıldı ama çaktırmadan ahahas dün gece açıldı ve tartışma çıktı yine yaş farkı ile ilgili o 20 ben 17 korkuyordum bi sıkıntı çıkar diye ve konuştuk yine bu yüzden yapıyorsan saçma diyip söylendi bende en sonun peki iyi geceler bb dedim sinirlendi ve sildi sizce geri döner mi beni anlamadan sildi ama hep böyle platoniktik biz kıskançlıklardan dolayı

Bana aşık olduğunu dün itiraf etti ama yaş meselesi hakkında biraz fazla ileri gittim tartışma çıktı sinirlenip sildi geri dönermi?