arkadaşlar eşim oyunda kızlaarla konuşmadığını söylüyordu fakat tesadüfen bu mesajları yakaladım. Siz olsaydınız Ne düşünürdünüz? Özellikle eşimi annesine bıraktım bugün kısmını aşamıyorum. (Gerçekten annemdeydim) 😔 Eşime sorduğumda oyuna devam edebilirim masasında söyledim diyor ama bana inandırıcı gelmiyor. Oyunu sildi ama benim güvenim de gitti. Ne yapmalıyım? Saatler de önemli.
kız: sen evli olan arkadaş mıydın bi tane arkadaş vardı evliydi hatta o yüzden toplantılar olduğunda ben hiç konuşmadım
eşim: evet evet iyi ki konuşmadın 😃
Kız:eşleriniz problem yapabilirim siye konuşmadım aslında çoğu kez mikrofonum açıktır ama konuşmam
Eşim:thank you 🙂
Kız:u are welcome
Eşim: eşimi bıraktım annesine bugün, memlekete geldik bugün
Kız:konuşmamız doğru mu sence eşinin üzülmesine sebep olmak istemem
Eşim: evet bana katılma diyor böyle oyunlara haklı ama bende boş kalıyordum vakit geçiyoruz oyunda bi şekilde ben konuşmuyorum diyordum konuşmuyordum da konu nereden açıldı bilmiyorum ki
daha sonra eşim burada mısın diye sormuş kıza cevap alamayınca oyunla alakalı bi şey söylemiş. Mesajlaşma gece olmuş. en falsa yer burası. Diğerleri boş muhabbet.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam zoryasamakkk, anlayışla karşılıyorum yaşadığın durumu. Mesajlara bakınca tabii ki kafa karıştırıcı olabilir. Eşinin oyunda kızlarla konuşması zaten sıkıntılı bir konu ve mesajlar da oldukça flörtöz duruyor. Ancak, ortada fiziksel bir aldatma olmadığı için, meseleyi biraz sakin kalarak eşinle derinlemesine konuşmak en iyi yol olabilir. Güven sorunlarının üzerine dürüstçe gitmek ve hislerini açıkça paylaşmak, ilişkin için yararlı olur. Her şeyi gözden geçirdiğinde ise ikiniz için en iyi kararı verebilirsin. Ve her şeyden önce, kendini ihmal etme ve duygularını hafife alma. Oyunda bu tür şeyler yaşanabiliyor ama bunların yanlış olmadığı anlamına gelmez. Önemli olan karşılıklı saygı ve iletişim. Kendini iyi hissettiğin kararları almaktan çekinme. Geçmiş olsun, dostum! 😔🎮❤