www.gaming.gen.tr/.../
Sizce bu bilgisayar nasıl? Hem yayın açıp hem de oyun oynayabilir miyim rahatlıkla?
Sizce bu bilgisayar nasıl? Hem yayın açıp hem de oyun oynayabilir miyim rahatlıkla?
Cevap
5Cevap
sadece canlı yayın yapcaksan yetebilir, ama kick'te yaptığım yayını youtube'a falan da editleyip koycam diyorsan 32 gb ram öneririm
Yani tabi edit yapıp koyarım, 32 olmazsa yeterli gelmez mi ki?
ben bu işlerin uzmanı değilim, Mesut Çevik diye bir youtuber var ondan dinlemiştim, yani yeterli gelmez değil de uzun sürüyor demişti editlemek
oyun yayını yapcaksan ismini yaz takip edelim :)
Oyun yayını yapma niyetim var, Yani uzun zamandır hayalimde olan bir şey de henüz ekipmanımı toplayamadim kendi çapımda eski bilgisayarımda oynuyordum sadece:) kanalı yayınlara başladığımda güncelleme olarak atarım buraya umarım hala buralarda olursunuz :)
umarım yaptığın işten keyif alırsın ve başarılı olursun :)
Çiğdem Türk var benim bildiğim kadın yayıncı ona bi mesaj at istersen bilgisayar özellikleri neymiş diye yanıt verir bence
Tesekkur ederim :) Yayinlarini daha önce izlememiştim, bir bakarım sorarım
pc iyi yayın yapılır hatta istersen yayıncılıkta yardımcı da olabilirim. Twitch, kick gibi yerde
Teşekkür ederim, bilmek istediğim ve öğreneceğim çok şey var :)
Ama ben pek valorant Lol falan oynamıyorum genelde favori oyunlarım assasins creed, god of war vs gibi onların hepsini rahatlıkla oynayabilir miyim?
Yaparsın ama rahatlıkla olmayabilir az daha paraya kıyıp 4070 li ya da 3080 li pc alsan daha iyi
3080 4060 dan daha mı iyi? Bilmediğim için soruyorum
Baya güçlü ona göre
Genelde seri yükseldikçe daha iyi diye bildiğim için 3080 ile 4060 ı kıyaslamak hic aklıma gelmedi
Vatanda aynısı 21lira i5 olanı aynı sadece 500gb ssd vatandaki
İyi değil o paraya ddr5 sistem yapılır
Nasil bir şey önerirsin?
www.gaming.gen.tr/.../
al bu ddr5
biraz artırırsan bu var
@SAblaK o kadarını ayarlar
@SAblaK arkadaşın ve benim attığım sistemi beğenmediyseniz bir link atı verin bakalım
@SAblaK En iyisini yapmışsın içine sinen parçaları takarak
@SAblaK Bende seneler önce toplattım saçma sapan bir şey vatan bilgisayarda rx560 vardı şimdi rx6600 aldım 4 bin TL ye en son ayarlarda oynuyorum araştıra araştıra bir kaldım sonra vazgeçtim ddr5 sistem yapacaktım CL değerlerine kadar araştırmıştım kaldı gitti.
@SAblaK https://www.epey.com/bellek-ram/klevv-bolt-v.html bunu koyacaktım DDR5 yapsaydım
Ayrı toplasam parçaları o kadar çok iyi bilgim yok bir de daha pahalıya gelecek bana yanlış mı düşünüyorum?
@SAblaK O zaman daha bu fiyata daha iyi bir sistem toplayabilirim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, bu bilgisayar harbiden işini görür gibi duruyor. Linke baktım, özellikler bayağı sağlam. Yayın açarken aynı anda oyun oynamak için yeterli güce sahip. Rekabetçi oyunlarda bile seni üzmez gibi. 🙌 Hem kaliteli içerik üretip hem de sosyal medyada paylaşım yapman için biçilmiş kaftan. Uçurur seni! 🚀 Yalnızca internet hızına da dikkat et, ikisi birden önemli. Şimdiden keyifli yayınlar, bol izleyiciler! 🎮🎥