Gamer Rekabetçi oyunlar oynarken kafayı yiyor musunuz? KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor Çıldıranzi oluyor musunuz, hangi Rekabetçi oyunları oynuyorsunuz? Rekabetçi oyunlar oynarken kafayı yiyor musunuz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Yemiyorum 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yani başka bir insan oluyorum ya. Kafayı yememe ramak kalıyor bile değil, birgün oyunlar yüzünden delirdi derlerse şaşırma. d 2 1 Yorumla KnightsSword +1 yıl Oyunların üzerimizdeki etkisi. d Yorumla
Nehir006 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Suçu genellikle kardeşime ya da anneme atıyorum bana seslendikleri icin öldüm diye kendimi o şekilde rahatlatıyorum 2 1 Yorumla KnightsSword +1 yıl 😂 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Basım ağrıyor 🥹 Daha sakin oyunlar oynuyorum artık 1 3 Yorumla KnightsSword +1 yıl doğru abi :D ağrıtıyor Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yaşlılık yaşlılık 🥹 Yorumla KnightsSword +1 yıl 😂😂 Yorumla
RaraAnka Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bir valo oynuyorum şu an ama daha önceden çok oynardım ama çok çabuk kafayı yemem gerçekten sinir bozucu bir şey olması lazım 1 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Yok ben kafam rahat oynuyorum kazanıp kaybetmeye takılmam😂 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Abimle oynarken abimi konuşturuyordum kazanmak için😂 1 0 Yorumla
wildmoonlady Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Evet, çığlık çığlığa oyun oynuyorum yemin ederim. Şu gifi bir gün bende yapacağım bu hissi merak ediyorum. 1 23 Yorumla KnightsSword +1 yıl Pc ye yazık olur Yorumla wildmoonlady +1 yıl :D Bana da yazık pc işine baksın jhabnhsdjfdsfd Yorumla KnightsSword +1 yıl Pc napsın 😅 Yorumla wildmoonlady +1 yıl Ya bırak ya adam bana dungeonda 1200 dmg atıyor benim pc de boş boş bakıyor olaya bir müdahale edeyim efendime söyleyeyim bir kurtarayım demek yok. Pcler kapatılsın artık yeter ya ahjbdshjdsfd Yorumla KnightsSword +1 yıl Jsjfjf pc bufflıyip heallicek mi seni Yorumla wildmoonlady +1 yıl Evet, yapsa iyi olur yani :D Yorumla KnightsSword +1 yıl Pc ye suç bulma sen yine de klavyenin başındaki o değil 😄 Yorumla wildmoonlady +1 yıl Ay sana neeee sen benim bilgisayarımın avukatı mısın beyfendi? Gayet suçlu yarın astıracağım bu pcyi görürsünüz ajhbdfjlsdsdds Yorumla KnightsSword +1 yıl Jfjfgj allah rahmet eylesin Yorumla wildmoonlady +1 yıl Yandere simulator oyununu defalarca S+ skorla bitirdim pcye neler yapacağımı inan tahmin bile edemezsiniz teşekkür ederim sjsdjsdjhhsd Yorumla KnightsSword +1 yıl Jdjfngn iyi ki 1200 dmg yedin djjf Yorumla wildmoonlady +1 yıl Olabilemez. Yorumla KnightsSword +1 yıl Olmu§ Yorumla wildmoonlady +1 yıl Yok diyen ghost rider. Yorumla KnightsSword +1 yıl Dmg yiyen sen pc suçlu pc yi evlatlık alayım ben bari Yorumla wildmoonlady +1 yıl Yok ya çok para verdim ben buna yine de almasan olur mu? akjndjksddsSen benim kim olduğumu biliyor musun bu arada? Yorumla KnightsSword +1 yıl Senin elinde şiddet göreceğine alayım daha iyi jdjgEvet biliyorum Yorumla wildmoonlady +1 yıl Şiddet görmüyor ben seviyorum onu sadece ajdsbnhjsdfdİyi bakalım :D Yorumla KnightsSword +1 yıl Görecek gibi bu gidişle jsjfEyi bahamm Yorumla wildmoonlady +1 yıl Yok, canımı çok sıktığı zamanlar sadece avını izleyen bir aslan gibi pcm ile bakışıyorum o anlıyor zaten beni. Çok seviyoruz birbirimizi ahjbsdhjsdfd Yorumla KnightsSword +1 yıl Mental baskı var pc uzerinde o daha kötü 😄 Yorumla wildmoonlady +1 yıl Aşkın böylesi makbuldür :D Yorumla KnightsSword +1 yıl 😅😅 Yorumla
m Kauren Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Delleniyorum ama küfür edemiyorum daha da geriliyorum. 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl onu oynarken içimndeki canavar meydana cıkıyor 0 0 Yorumla
Fatima_Zehra_Celik Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Sinirden bacağımı morarttığımı hatırlıyorum. Fazlası zarar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yemiyorum
Yani başka bir insan oluyorum ya. Kafayı yememe ramak kalıyor bile değil, birgün oyunlar yüzünden delirdi derlerse şaşırma. d
Oyunların üzerimizdeki etkisi. d
Suçu genellikle kardeşime ya da anneme atıyorum bana seslendikleri icin öldüm diye kendimi o şekilde rahatlatıyorum
😂
Basım ağrıyor 🥹
Daha sakin oyunlar oynuyorum artık
doğru abi :D ağrıtıyor
Yaşlılık yaşlılık 🥹
😂😂
Bir valo oynuyorum şu an ama daha önceden çok oynardım ama çok çabuk kafayı yemem gerçekten sinir bozucu bir şey olması lazım
Yok ben kafam rahat oynuyorum kazanıp kaybetmeye takılmam😂
Abimle oynarken abimi konuşturuyordum kazanmak için😂
Evet, çığlık çığlığa oyun oynuyorum yemin ederim. Şu gifi bir gün bende yapacağım bu hissi merak ediyorum.
Pc ye yazık olur
:D Bana da yazık pc işine baksın jhabnhsdjfdsfd
Pc napsın 😅
Ya bırak ya adam bana dungeonda 1200 dmg atıyor benim pc de boş boş bakıyor olaya bir müdahale edeyim efendime söyleyeyim bir kurtarayım demek yok. Pcler kapatılsın artık yeter ya ahjbdshjdsfd
Jsjfjf pc bufflıyip heallicek mi seni
Evet, yapsa iyi olur yani :D
Pc ye suç bulma sen yine de klavyenin başındaki o değil 😄
Ay sana neeee sen benim bilgisayarımın avukatı mısın beyfendi? Gayet suçlu yarın astıracağım bu pcyi görürsünüz ajhbdfjlsdsdds
Jfjfgj allah rahmet eylesin
Yandere simulator oyununu defalarca S+ skorla bitirdim pcye neler yapacağımı inan tahmin bile edemezsiniz teşekkür ederim sjsdjsdjhhsd
Jdjfngn iyi ki 1200 dmg yedin djjf
Olabilemez.
Olmu§
Yok diyen ghost rider.
Dmg yiyen sen pc suçlu pc yi evlatlık alayım ben bari
Yok ya çok para verdim ben buna yine de almasan olur mu? akjndjksdds
Sen benim kim olduğumu biliyor musun bu arada?
Senin elinde şiddet göreceğine alayım daha iyi jdjg
Evet biliyorum
Şiddet görmüyor ben seviyorum onu sadece ajdsbnhjsdfd
İyi bakalım :D
Görecek gibi bu gidişle jsjf
Eyi bahamm
Yok, canımı çok sıktığı zamanlar sadece avını izleyen bir aslan gibi pcm ile bakışıyorum o anlıyor zaten beni. Çok seviyoruz birbirimizi ahjbsdhjsdfd
Mental baskı var pc uzerinde o daha kötü 😄
Aşkın böylesi makbuldür :D
😅😅
Delleniyorum ama küfür edemiyorum daha da geriliyorum.
onu oynarken içimndeki canavar meydana cıkıyor
Hiiccc oynamam ajan
Hayır, genelde kazanırım.
Sinirden başımın ağrıdığını bilirim.
Sinirden bacağımı morarttığımı hatırlıyorum. Fazlası zarar
Rekabetçi oyunlar oynamıyorum
Evet kaybetmek çok koyar 😅
Bazen oluyor.
Valorant, lol
Evet sinirden telefona vuruyorum djdhdh
bazen