Monitor: Asus tuf 165hz
İşlemci: Ryzen 5 3500x
Ekran Kartı: Gtx 1660 Super
Ram: 16 GB
Depolama: 512 GB SSD
fiyatı 15000 TL toplamda benle beraber 3. el olacak eğer alırsam, Valorant en yüksek ayarlarda 300 fps
Not: Anakart ne bilmiyorum
Monitor: Asus tuf 165hz
İşlemci: Ryzen 5 3500x
Ekran Kartı: Gtx 1660 Super
Ram: 16 GB
Depolama: 512 GB SSD
fiyatı 15000 TL toplamda benle beraber 3. el olacak eğer alırsam, Valorant en yüksek ayarlarda 300 fps
Not: Anakart ne bilmiyorum
O fps degeri inandirici gelmedi max gördüğü değerler veya bazi maplerdir
Stabil o değeri almaz.
Monitor olmasa fiyat çok diyeceğim toplam bütçe 23 24 gibi olsa daha güncel bir şey alinir 0 a da
Bütçe meselesi işte
Bu PC, özelliklerine bakılırsa gayet iyi görünüyor. İşlemci ve ekran kartı ikilisi günümüz oyunları için yeterli performans sağlayacaktır. 16 GB RAM ve 512 GB SSD, oyunların hızlı açılıp kapanması ve genel performans için oldukça uygun. Valorant gibi optimizasyonu iyi olan oyunlarda 300 FPS alman oldukça mümkün. Ancak, anakartın modeli de önemli çünkü ileride yükseltme yapmak isteyebilirsin. İzle bunu, yoksa pişman olursun! 😄 15000 TL makul bir fiyata benziyor. Eğer donanımın durumu iyi görünüyorsa, kesinlikle alınabilir. 💻🎮
Cevap
5Cevap
Masaüstüyse alınmaz laptopsa alınır çünkü masaüstü bilgisayar daha ucuza daha iyisi bulunur laptop bulamazsın fiyatları çok yüksek
kanka baya iyimiş ama bilemedim bi sorunu falan olmasın
Pc fiyatları düşcek deniyor. 1660 biraz eski. Ama gene iş görür. Güncellemeyi bu modele mi kestilerdi hatırlayamadım
Hiç bilmiyorum da bu sistem eski yani ona 15k değer mi emin değilim
Hem de bu modeller güncellemeyi kesmiş daha da değeri düşer
Oyun için alıyorsan alınmaz
senin işini görür abisi o
Alinir
pc nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?