AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben oynuyorum an itibariyle 176 lv kedim var.
Aa iyiymiş millet uçmuş gitmiş benimde 110 a az kaldı
Muhtemelen geç başladığımız için düşük kaldık. Ben Mayıs sonunda başladım PC'de gece gündüz açık şekilde günde 3-4 lv alıyor kediler. Bakalım 1 hafta içinde Master ligine atarsam yeterli diyorum.
Ben açık bırakmadım işte :)
O zaman helal olsun diyorum elle bu seviyelere gelmek çok zor gerçekten
bot kullanıyor musun bu arada?
Bot evet olta atınca sağlam fish para geldi almıştım
bende çok olta denedim ama çok bir hikayesi yok gibi geldi bana orasının. baya bir balık harcayıp çok az fark yaratabilmiştim
Ben oltayı 10 dk minimum ve hani köpek, ördek, kurbağa çıkıyor da o zaman 1 dk altın yağıyor ya o zaman çekiyorum
altın yağarken ne fark ediyor?
Ya kardeşim demişti onu gerçekten ödüller daha güzel geliyor
anladım genelde 210 lv altında olta pek mantıklı değil diyorlar ama bu dediğinizi bir deneyeceğim.
Ya ben onu para sev. yükselsin diye de yaptım iyi ki atmışım çok güzel fish para biriktiriyorım
Duymadım nasıl bir oyun kısaca anlatirmisiniz
Telegram botu diyebilirim kediler var level level üst üste koyuyorsunuz bir yandanda müşteriler gelip kedileri seviyor karşılığında oyun parası veriyor. Bu coinler biriktiren sonra belli bir seviye gerekiyor bildiğim kadarıyla sanal paraya çevriliyor oyun Haziran veya Temmuz gibi bu işlem için aktif olacağı söyleniyor. Yanlışım yoktur umarım bu aşamada bana da kardeşim gösterdi o çok meraklıdır ve parasını çok yemiştir bu tür oyunların.
Bilgi için teşekkürler deneyeceğim selamla sevgiler
Rica ederim ne demek, detaylı bilgi için mutlaka YouTube Doğukan adlı kişiyi izleyin
Tamam arkadaşım tesekurler
ilk defa duydum nasıl bi oyun
Telegram üzerinden oynanan bir oyun başlattığınız takdir level level kedileri üst üste koyup geliştiriyorsunuz insanlar gelip bu kedileri seviyor karşılığında oyun parası birikiyor bu oyun parasını oyun listelendikten sonra coine çevirebiliyorsum o yüzden ne kadar kasarsanız o kadar iyi diye düşünüyorum 😅
peki ben şimdi bu oyunu oynasam size bi faydadi olacak mı ya da levent atlamaya yardımcı olacak mıyım online mı yok normal herkes kendisine mı oynar
İşin sonunda para getirirsi olan bir oyun bana faydası 3 fish para olur onu da zaten 300 adet günlük parayla alıyorum olta atmak için yoksa almak zorundalığın yok, başka bir şey yok yani bildiğim kadarıyla. Telegramı olan herkes oynayabilir online gün içinde ara ara gir ister bot satın al bütün gece pc açık kalsın kendi kendine ilerlesin. İşn ucunda para olunca insanlar deli gibi oyunda bot açıyor.
bu oyun için ve içeriği merak ettiğim için yazabilir miyim musaden olursa hem de oyunu öğretmiş olursun olur mu acaba 🤔🤔
Öğretecek bir şey yok aslında çok kolay ilerliyor.
t. me/catizenbot/gameapp? startapp=r_897_9943550
💰Catizen: Unleash, Play, Earn - Where Every Game Leads to an Airdrop Adventure!
🎁Let's play-to-earn airdrop right now!
Telegram varsa tıklayın direk oyunu başlatın
telegram yok işte dahaa yeni indirip başlayacağım yardımcı olman için söyledim gerek buradan gerek telegramdan nasıl istersen
Baştan bir nokta belirteyim sanırım sanal para ile alakanız yok eğer öyleyse hiç bulaşmayın askıda kalırsınız:)
herkesin bi öğretmeni bi öğreticisi vardır benimde sen olursun olmaz mı
Öyle bir oyun mu var telegram içinde bir de
Evet var
Ben göremedim ya
Link yollayayım? Millet deli gibi kasıyor ya
Bakım bi coin listelendi mi?
Yok daha değil galiba
t.me/catizenbot/gameapp?startapp=r_897_9943550
💰Catizen: Unleash, Play, Earn - Where Every Game Leads to an Airdrop Adventure!
🎁Let's play-to-earn airdrop right now!
Beklenen Haziran Temmuz gibi deniyordu
Referans kodsuz olmaz diyosun 😀😀
Bu şekilde bir sürü coin var picoin mesela hala list olmadı bakalım sağol
O benim bile değil galiba Doğukan diye birinin klanına gidiyorsun direk
Catizen diye gir başlat istersen hiç farketmez
Benim kardeşim çok iyi paralar kaldırdı bunlardan ya 😂😅
Herkes bu mantıkla giriyor da işin aslı öyle değil ben trader lik bıraktım şans ve sürekli takip çok önemli, grafik okumak önemli
Bunda grafiklik bir şey yok 😅
Orası öyle
Bilmiyorum ama öğrenmek isterim
Telegram botu diyebilirim kediler var level level üst üste koyuyorsunuz bir yandanda müşteriler gelip kedileri seviyor karşılığında oyun parası veriyor. Bu coinler biriktiren sonra belli bir seviye gerekiyor bildiğim kadarıyla sanal paraya çevriliyor oyun Haziran veya Temmuz gibi bu işlem için aktif olacağı söyleniyor. Yanlışım yoktur umarım bu aşamada.
İlk defa duyuyorum adını
Bebeler oynar onu bizden geçtii
Oyun oynamıyorum hiç.
Var hesabım
Duymadım
O nee
O ne
Duymadım
Hayır