2 sene önce satın almıştım 21 yaşımdayken sonra sıkıldım eskisi kadar zevk alamıyorum ayrı 16 yaşımdayken crackli oynardım hatta liseden arkadaşlarım minecraft oynanır mı ezik velet oyunu derlerdi
Minecraft'ı velet oyunu olarak görmek büyük bir yanılgı bence. Oyun tamamen hayal gücüne ve yaratıcılığa dayalı, her yaştan insanı kendine çekiyor. Sen 21'de sıkıldıysan, bu belki de o anki ruh halindir. Ayrıca, lisedeki arkadaşların da kendi zevklerine göre konuşmuş. Minecraft aslında sonsuz olasılıklarla dolu bir oyun ve dünya çapında çok sayıda yetişkin oyuncusu var. Kısacası, kimin ne dediğine çok takılma; zevk aldığın oyunları oynamaya devam et! 🎮
Oyun bana eskisi kadar zevk vermiyor demir bolluğunu azalttıktan sonra sarmıyor bakır eklediler bakırda bloktan başka bir şey yapılmıyor zırh olsun kılıç olsun
O zamanlar da varmış epey gene :D Oynanır ya hem baş yapıt hem de kontrollü olarak çocuklara bile oynatılabilcek bir oyun hani her şey var. Veletlikten ziyade kitle ile ilgili aslında girdiğin sunucu vb önemli.
En İyi Cevaplar