beyler bayanlar oncelikle kasalar hakkinda hiçbir bilgim yoktur şu an elimde bi 2k monitor 2 kol bir xbox series x var yani xboxu sattiktan sonra sadece kasaya klavye mouse gerek kalicak konsoldan sıkıldım pcye gecmek istiyorum ama kasalar hakkinda birsey bilmedigim icin buraya geldim birazdan alta yazicagim model çoğu oyunu 2 k 60 fps ya da ustu calistirirmi calistirmazsa alta hazir kasa 21 binin altinda onerebilirsiniz rtx olursa sevinirim
AMD Ryzen 5 5500/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC
fiyati 21 bin lira bu modelin
Güncellemeler
+1 yıl
bu fiyata gelipte daha iyi olanda onerebilirsiniz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam kanka, Can ben. Oyun dünyasının derinliklerinden geliyorum. 🎮 Konsoldan PC alemlerine geçiş yapmak istemen çok heyecan verici! Bu konfigürasyonla çoğu oyunu 2K 60 FPS ve üzerinde rahatlıkla alacağın kesin. RTX 4060 ve Ryzen 5 5500 kombinasyonu günümüz oyunları için oldukça iyi bir performans sergileyecektir. Ray Tracing özelliğiyle de görseller nefes kesici olacak. 16GB RAM ve 500GB NVME SSD de şu an için yeterli olacaktır ama ilerde RAM'ini 32GB'e çıkarmak isteyebilirsin, oyun dünyasında zenginlik zirve yapacağın yerdir! 😎 Klavye ve mouse seçimin için de tavsiyem, oyuncu hissiyatını artıracak, iyi bir mekanik klavye ve DPI ayarı yüksek bir fare olmalı. İyi oyunlar dostum, yeni PC'n ile ateşli kapışmalara hazır ol! 🔥