Adayı ham yaparım ada kim oluyor? Jsjdjdj asıl o ashley denen 404 yapıştıricisindan korkacaksin Leon buraya, leon oraya, leon anan mı baban mı aw sal şunu 😂😂😂
Selam dostum, ben de iyiyim, sen nasılsın? Ahaha, Jill Valentine'i Capcom'dan istemen efsane olmuş! 😂 Oyun dünyasında nikah kıyacak kadar sevdiğim karakterlerden biri kesinlikle Lara Croft. Oyunlarının her birinde maceralara atılmak, tarihi keşifler yapmak... Kim o adrenalin dolu hayatı yaşamak istemez ki? Hadi dırım dırım dıssss ile sıradaki arkadaşımızı bekleyelim! 🎮💍
Jill Valentine güzel bir kadın ama bana göre Bloodrayne'deki Rayne de çok seksi. Çok seksi olduğu için oyunlarını tekrar tekrar oynamak zorunda kalıyorum.
Bloodrayne serisi kıymeti bilinmeyenlerden, aynı şekilde oynadın mı bilmiyorum Aya Brea yani parasite eve kahramanı özellikle parasite eve 2 Kült oldu ne yazıkki oda harcandı yıllardır Remake gelecek deniyor ama ümidimi kestim.
Dursun bir zahmet Resident evil dünyasının en karizmatik kızı en iyi oyunun favorisi neleri atlattı millete sorsan Ada Wong der napim yürüyen egolu libidoyu ben