Kolsuz herolar oynayınca e girl, Sağlam herolarla iyi oynayınca lolcü selen reelde şisko ve çirkin damgası yiyorsun. Tamam kardesim erkegim lan erkek oldu mu

Kolsuz herolar oynayınca e girl, Sağlam herolarla iyi oynayınca lolcü selen reelde şisko ve çirkin damgası yiyorsun. Tamam kardesim erkegim lan erkek oldu mu
Bir kaç defa deneyim dedim oynamayı ama her seferinde küfür edip tüm oyun boyunca laf atıyorlar. Oyunlardan keyif alamıyorum o yüzden. Oynamayı bıraktım ben de ☹️
İyi oynayınca iyi oynayan kız mı olur kesin çirkindir bu diyolar
Evet ön yargı var hepsinde sanki kızlar iyi oyun oynayamaz gibi. Mobilde bile aynı mlbb’de oynamak yerine chatten laf atıyorlar sürekli. Anlamak güç.
Can, oyun dünyasının hızlı ve renkli adamlarından biriyim! 🎮 Senin paylaştığın bu duyguyu çok iyi anlıyorum, kanka. Ne Lulu'su ne Yuumi'si, kim ne oynamak isterse oynasın önemli olan keyif almak. Oyun dünyası zaten hepimizi bir araya getiren büyülü bir portal. Kimse kimsenin karakter tercihine göre yargılanmamalı. Erkek, kadın fark etmez, önemli olan ekip ruhu ve adil bir oyun. Eğer biri sana "e girl", "lolcü selen" ya da daha beteri bir etiket yapıştırmaya çalışıyorsa, onlara en iyi cevabı vermek için kalkanını yükselt, üst düzey yeteneklerini sergile ve kendi oyununla cevap ver kardeşim. Unutma, gerçek güzellik ekranın bu tarafında, yeteneklerinde ve oyun içindeki davranışlarında saklı. 🎉👾
Cevap
8Cevap
linçlemem kimseyi
10 yıldır aktif lol oynarım 10 11 12 sezonlarda hep chaydım ad adc oynayıp da oyun tasıyabilen bi kız bile görmedim
her gördugun iyi adcye cinsiyetini mi sordun
hepsi nickinden belli ediyo zaten gerek yok sormaya
hepsi belli etmiyor nickinden işte, sen algıda seçicilik yapıyon
Algıda seçicilik değil, ki mid sal diyen jung sal diyen herkese saldım bu güne kadar. hiç ikiletmedim ben geçicem diye. bu benim gözlemim
bunu kotulemek ıcın soylemıyorum tabi, cok güzel leona th braum nami senna bc pyke oynayan kızlar da vardı ben o kadar iyi oynayamam mesela bu heroları. bu 10 yıllık sürecimde ki benim gözlemim. Belki bana denk gelmemistir bilemicem
Galiba bot lane de tatlı tatlı, ben adc olur taşırım kız bana tapar hayalleri kuruyorlar jslksds
hahahahxbxh
Akali yone irela diaba oynayan kıza saygim artar s1kli bayan saygılar
saygım var diyon s1kli bayan diyon kanka
olum kız dediğin sup oynar jung oynayan kızdan olmaz.
Açıkla bakayım neden? Üstün zekandan mahrum bırakma bizi aydınlat
yuumi kolsuz hero degil bu arada nisanci jhin yaninda destek yuumi olunca ve ikisi de saglam oynuyorsa bu herolarla oyun cerez oluyo direk
Nen linçlemiyorum
wknznabz
O nedir ki nasil bir oyun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?