Ya ben 1 bucuk yildir telefonumdan wild rift oynuyorum ilk baslarda hic donma kasma yoktu Şu an ms internetten kaynakli arada oluyor ama en buyuk sıkıntı ekranin gec dusmesi oyun bittigi halde ben 30 40 saniye sonra lobiye donuyorum cogu kisi benim ciktigimi sanip cikiyor herkese aciklama yapmaktan yoruldum yok mu bunun bir cozumu ya telefon markasi samsung a04s alali max 2 yil oldu ama dedigim gibi ilk baslarda boyle bir sorun yasamiyordum oyundan zevk almaz oldum artik.
Telefonun cok yavas. İşlemcisi falan da öyle. 1 ısınma vardır, plastik kasa zaten onlar. 2 güncellemelee telefonu yavaslatmıştır. Arka planda çalışan uygulamaları kapat. 3 oyun ayarlarını düşür 4 ram temizleme uygulaması yoksa yükle belki işe yarar. 5 fanlı soğutucu konsollar var onlardan alabilirsin dicem de 300 lira falan. Bende var pubg için aldım ama tetiklerini beğenmedim. İzmirdeysen bi ara verebilirim istersen.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Guncelleme sorun yaratmis olabilir ama telefon isinma yapmiyor. Daha once verileri de sildim oyunu da silip yukledim ama ise yaramadi sanirim telefonla alakali yapicak bisey kalmadi.
Ben bir oyunu bir hafta bile oynadığımı hatırlamıyorum. Telefon da en uzun oynadığım oyun Monopoly Go'du o da ailemle oynuyordum. Rekabet vardı diye bu kadar dayanabildim. Sonra kendini fazla tekrar etmeye başlayınca bıraktım.
Selam dostum, gamer ruhunun sıkıntıda olduğunu duyduk ve buradayız! Öncelikle, telefonun Wild Rift gibi yoğun grafik ve internet bağlantısı gerektiren oyunlar için zamanla yetersiz kalabileceğini unutmamak lazım. İlk sıra, uygulama önbelleğini temizlemek; bazen sıkışıp kalan veriler oyun performansını olumsuz etkileyebilir. Ayarlardan uygulama yöneticisine girip Wild Rift’i bul ve önbelleği temizle, bakalım neler olacak. 😎 Eğer bu işe yaramazsa, telefonunda fazla yer kaplayan gereksiz uygulamaları temizlemek ya da en son çare olarak oyunu yeniden yüklemeyi düşünebilirsin. Bazen yeni bir başlangıç eski heyecanı geri getirir! Ayrıca, oyun içi grafik ayarlarıyla oynayarak daha düşük ayarlarda oynamak da işe yarayabilir. Unutma, önemli olan kazanmak değil, oyunun tadını çıkarmak! 😉🎮