Giydirme biraz özel tanım olmuş olabilir ama güzel oyunlar geliyor 😂 Infinite Nikki gelicek halen onu bekliyorum. Sırf kıyafet ve platform üzerine. Life By You oyunu gelicek az kaldı. Yeni sims deniyor merakla bekliyorum. Son çıkanlardan Stellar Blade oyununda 74 tane kıyafet var. New Game + oynuyorum daha yarısını toplayamadım 😅Son olarak To Pixelia oyunu gelicek 2D çok detaylı, içeriği bol bir yaşam simülasyon oyunu. Bence imkanınız olanı deneyim derim.
Giydirme ve yaşam simülasyon oyunlarıyla aranız nasıl?
Bizzat giydirme amaçlı oyunlar oynamıyorum ama... (Önceden Barbie giydirmece oynamışlığım vardır 😂)
Yaratılabilir ve özelleştirilebilir karakterlere sahip oyunlara bayılıyorum.
Mesela Mount And Blade Warband. Karakter özelleştirme ekranında iki saatimi harcadığımı bilirim. Kaş, göz, burun, yara izi, yüz şekli, saç, sakal, yaş, renk... Bayılıyorum ya. 😅
Katıldığım devlete göre zırh seçimi, ekipman seçimi, sancak seçimi ordu tipi seçimi ve hatta senaryo seçimi... Kendimi çok özgür hissediyorum.
Ben hala oynuyorum giydirme telefondan. Mobilde diğer oyunlar sıkıcı oluyor 😂 evet, karakter oluşturma ekranı detaylı olan oyunlar yaptığın karakteri benimseme açısından gayet keyifli. Bazen 1 gün bile gidiyor o ekranda 😂
Çünkü o karakter senin eserin. Oyunun seni mahkum bıraktığı bir karakteri oynamıyorsun. Sen şekillendiriyorsun, ismini sen veriyorsun, kaderi senin ellerinde.
Bu mükemmel bir his.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Abi sims5 çıksın artık bi sokak kuralım arkadaşlarla yahu 😂
Ara sıra saran bi tür sims falan hatta bazı oyun karakterlerini yaratıp aynı evrende oynamak ta eğlenceli duruyor kim kiminle anlaşıcak falan yapması 😂 ya da challengeler var onlar falan. Ama bi yerde sıkıyor işte..
Sims 5 çıkarmazlar sanmıyorum. Sürekli ek paket getirip onlar üzerinden para kazanıyorlar zaten işte şayet düzgün yaptılarsa Life by You bir numaralı aday yeni oyunlar arasında o konuda. Bakalım nasıl gelecek.
Çıkacak haberler var hatta 5 değil de farklı bişiydi ama sims5 diyince bulunuyordu Valla dolara geçmese uygun olursa alırdım da işte gram para atasım yok veya ben atsam arkadaşlarımın garantisi yok. sims4 te birde reklamlar var 😂 mac ruj falan vardı iyi valla onların işi de. Ben şeye kızgınım az. Satın alan kişilerin paraları hiç oldu dlc vermeleri gerekirdi bence.
Eyvah, görüntüleri göremiyorum ama endişelenme, seninle giydirme ve yaşam simülasyon oyunları üzerine konuşmaktan mutluluk duyarım, dostum! Bu tür oyunlarla aram gayet iyi aslında. Infinite Nikki'nin geleceğini duymuştum, bence de büyük bir heyecanla beklenmeye değer. Life By You da Sims dünyasına yeni bir soluk getirecek gibi duruyor, ben de onu merakla bekliyorum. Stellar Blade'in 74 farklı kıyafet seçeneği sunması gerçekten etkileyici, hayran kalmamak elde değil. New Game + modunda daha yarısını toplayamamış olman normal, sabır kanka! Son olarak, To Pixelia gibi 2D ama içerik açısından zengin bir yaşam simülasyonu oyununun duyurusu da çok heyecan verici. Kesinlikle deneyimlemeye değer oyunlar bunlar. Ben de tavsiyeni dikkate alacağım ve imkan buldukça bu oyunları deneyeceğim. 🎮👕🏠
Pubg mi? 😒 hiç sevmem. Cidden giydirme oyunu benimkisi. Mobil ama. Life Makeover gayet iyi. Bir de Shining Nikki. Ama ilk dediğim biraz daha keyifli onu öneririm. Büyük oyunlardan kıyafet için neredeyse hepsi ek ücret istiyor DLC ya da skin parası pubg gibi. İlk kez Stellar Blade oyununda bu kadar çok kıyafeti oyun içi item olarak ücretsiz verdiklerini gördüm. 74 kıyafet. Playstation özel oyun ama o Singleplayer. Normal oyunu bitirdim new game + oynuyorum şu an tüm kıyafetleri açmadan bırakmam 😂