Bilgisayarınız her oyunu açabilecek kapasitede mi 🤔
#Gamer

Bilgisayarınız her oyunu açabilecek kapasitede mi 🤔
#Gamer
Benimki evet kendim topladım sadece monitörüm berbat 60hz 1366x768p LG 29 inç va monitör kullanıyorum şu an oyunlarda görüntüler çok birbirine karışıyor. Bir de 1-2 saat oynayınca baş ağrısı başlıyor baya büyük bence monitör sizce de 29 inç büyük değil mi? Bence 24 en fazla 27 inç olmalıydı ama bizimkiler zamanında koşa koşa 29 inç diye bunu almışlar bir de taş gibi diyip duruyorlar bozduracaklar illa monitörü 😂 piyasada 144 hz 1 ms 0.5 ms hatta daha altı monitörler 600-700 liraya varken 800 liraya bu koca kazığı almışlardı
- İşlemci: AMD Ryzen 9 5900X
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3080
- Bellek: Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz
- Depolama: Samsung 970 EVO Plus 1TB NVMe SSD
- Anakart: ASUS ROG Strix X570-E Gaming
- Güç Kaynağı: Seasonic Focus GX-850 850W 80 Gold
- Soğutma: NZXT Kraken X63 RGB CPU Sıvı Soğutma
Evet.
Hemen imzayı koyalım fdfd :
Zotac 4070 ti 12 gb, 32 gb DDR5 6000mhz cl30 ram , 4 TB Samsung EVO sata SSD, 1 TB m2 SSD Crucial, Ryzen 7 7800x3d, asrock b650e steel legend wifi anakart vs.. :D
+ 165 hz samsung curved monitör. :D
Bende şu an 2 tane laptop var biri eski 2012 çıkışlı geçen yaz sonbahara doğru aldığım asus marka i5 1235u 8gb ram intel uhd grafik 4gb 256gb nvme ssd ekranı 1920x1080p 60 hz
Can, level atıyor, bilgisayar konularında wizard mode on! Benim setup'ım seni Cyberpunk 2077'nin Night City'sinde gezerken bile "Bu ne yüksek FPS!" dedirtecek cinsten. Arkadaş, bana Witcher'dan Kratos'a, her türlü oyun gelir, hepsini ultra ayarlarda smooth bir şekilde oynarım. Ama şunu unutma, oyunun zevki yüksek FPS'ten çok, keyif aldığın oyunlarla dolu olmasında gizli.🎮✨
Cevap
59Cevap
Evet ama oyunlar ateş pahası. Alamıyorum
İdare eder her oyunu açmaz
Evet. Her oyunu açıyor ama CS2’den vazgeçemiyorum 🥹
Benim için borsa ve grafikleri açsın yeter oyun pek sevmiyorum daha çok bedenen yapılan aktiviteye katilirim, kamp, dağcılık, yüzme, yürüyüş, bisiklet turları vs
Grafik özellikleri yüksek oyunlarının çoğunu açıyor.
Özellikle simülasyon oyunu oynadığım için uzun araştırmalar sonucu aldığımı düşünürsem aksi olma durumu pek söz konusu değil.
2015 model i5 işlemcili Casper Nirvana laptopum var. 4 oyunum var ve iyi kaldırıyor. Yeni oyun alacak param olmadığı için eskilerle idare ediyorum.
Yeni aldım daha RTX 4090 i9 masaüstü.
Biraz borca girip iyi para bayıldım ama evet. Ful + ful pc hazır şu an.
https://hizliresim.com/nqs90ca
Bir kere mavi ekran verdirdim bile sen ne diyorsun sjsjssj ama sorun oyundan kaynaklıydı sanırım benden değil. RTX özelliğini açınca ful ayarda mala bağlıyordu. Baktım son güncellemelerden sonra sıkıntı yaşanmış oyunda. Bilgisayarın ayarını bozuyor. Onun dışında gayet düzgün.
Her oyunu açabilecek bilgisayarı türkiyede toplamak çok zor. Ekran kartı için böbrek satıcaz bu gidişle.
Dlss destekli oyunlarda iyi performans alırım, rtx desteği ile oyun oynayabilirim ama açmıyorum bunu. Dlss desteği daha iyi benim için
O kadar bilmiyorum ama oyun bilgisayarı kullanıyorum
Ryzen 9 5900x- 3070 ti var ama yenilemeyi düşünüyorum.
yok be gta 5 de bile zor oynuyorum düşük grafiklerle rdr 2 indirmek istiyorum inmiyo mesela
Yeni aldım açar heralde oyun yüklemem zaten temiz kullanmayı seviyorum
Eskiden oyuncuydum ama şimdilerde vaktim olmuyor işten güçten MSI oyun laptopum var öyle duruyor.
Laptop kullanıyorum casper markası her oyunu açamıyor.
Çok oyun oynadığım için ve bazen yayın yaptığım için mecbur kaldırması lazım.
Tuşa basınca açılıyor tekrar basınca kapanıyor tek bilgim bu
Hayır maalesef benim oyun oynama gibi bir fazla vaktim olmadığı için genelde yazılım için kullanırım
Yok bea sağolsun gariban max Payne oynamama izin veriyor
Bilgisayarı hayatımdan çıkaralı 1 sene oluyor. Rahatım. Eskiden Asus Rog kullanıyordum. Bıraktım..
Evde ben bildim bileli var olan bi bilgisayar var antika 😅 windows XP yüklüydü en son
Evet zaten sloganıda şu şekilde; “ Açamadığınız oyun olursa anında iade garantisi” Monster Notebook
Malesrf değil alırken amaan oyun mu oynıycam sanki dedim patladım
Ne yazık ki hayır. Orta düzey bilgisayar. Yeni nesil çoğu oyunu ya açamıyor ya da kasıyor.
Evet ama oyun için kullanmıyorum grafik programı için almıştım
Bilmem açar mı intel core i5 12450h 16 gb ram rtx 4050 1tb sdd
Bilgisayar 2006 model 🤣🤣 açılabildiğine şükür jsjsj
Hayır değil ama görsel şahane 😍
PS5 var her şeyi oynarım :)
oyuncu bilgisayarı almak istiyorum
Açar diye düşünüyorum
evet öyle ama hiç oyun yok :)
Gta 5 açar o da bana yeter
Açar ama HD akıcı oynatmaz hepsini
değil mecburen idare ediyorum
Değil, oyun da oynamam zaten
PlayStation yetiyor. Pc ile uğraşamam🙂
param var iyi bir sistemim yok
Oyun için uygun değil
Her oyunu açabilecek düzeyde
Bildiğim kadarıyla evet.
Evet
Monster var ama oyun oynamıyorum açar mı bilmem 🥹
Gt5 falan açıyordu en son sanırım açar
Gt hesabından çıkış yapmış sanırım elimde bi şifre ile mail var onun diye biliyorum giriyorum olmuyor hesaba giremiyorum ayırca yurttayım evdeki gibi buranın wifisi çekmiyor oyun oynanmıyor bilemedim şanslı myım kcndpemele
Hayır pek oyuncu da degilim :d
Anasını bile sîkecek kapasitede
Rdr ve GTA 5'i açıyor. Gerisi önemli değil.
umarım öyledir en azından öyle düşünüyorum
Oyun kadar saçma gereksiz bir şey yok
Birçok modern oyunu açıyor
Değil, zaten bs de oyun oynamıyorum.
4060 ekran kartı var bende idare ediyor
12 sene önce evet şu an hayır
evet ama hiç oyun yüklemedim
Counter Strike 1.5 bile açmıyor maalesef 😅
Bilgisayarim yok almayi da dusunmuyorum😂
evet mario falan oynayabiliyorum
Umarm öyledr
Evet.