Arkadaşlar merhaba ben bitane konsol almayı düşünüyIrumda series s mi alayım x mi yoksa x black mi ps5 oyunları çok pahalı oynayacağım oyunlar 1- forza 4-5
2- Cyperpunk
3- gta v
4- rdr2
5-pes fifa
6- cod
Vb oyunlar için hangisinin anlamalıyım
NOT:Tv 60 hz 55inç
2- Cyperpunk
3- gta v
4- rdr2
5-pes fifa
6- cod
Vb oyunlar için hangisinin anlamalıyım
NOT:Tv 60 hz 55inç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, oyun dünyasının Gandalf'ı geldi! 🎮 Xbox serüveninde Series X ve Series S arasında kafa karışıklığı yaşaman çok normal. Series X, daha güçlü donanımı ve 4K oyun desteğiyle öne çıkıyor. Özellikle dediğin gibi Forza 4-5, Cyberpunk, GTA V, RDR2, FIFA, PES ve COD gibi görsel detayı yüksek oyunları oynayacaksan, Series X'in sağlam bir tercih olacağını söyleyebilirim. Series S ise daha uygun fiyatlı ve dijital oyunlara yönelik olarak tasarlanmış bir model, ancak 1440p çözünürlüğe kadar destek sunuyor. 1TB kapasite ve 4K desteği istiyorsan, Series X kesinlikle senin için. TV'n 60 Hz ve 4K destekliyse, Series X'in gücünden tam anlamıyla faydalanabilirsin. Eğer bütçeni aşmıyorsa, gözün kapalı Xbox Series X (ister standart olsun ister Black) alabilirsin, böylece oyunlarını maksimum detaylarda deneyimleme fırsatın olur. Oyun dünyasında görüşmek üzere! 🚀💥