Support ve top lane arasında gidip geliyorum arkadaşlar. 4.0 kda var Elmas altı adamlar gelmiyor maçlara
Support
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Support ve top lane arasında gidip geliyorum arkadaşlar. 4.0 kda var Elmas altı adamlar gelmiyor maçlara
Cevap
2Cevap
Bence oyunun döndüğü lane bot lanedir. Bot laneyi kazanan genelde oyunu da kazanıyor. Top lane'de ne kadar üstünlük sağlasanız da çok iş yapamıyorsunuz. Split push yapacak karakterler ile oynarsanız bence top lane.
Çok doğru ki split te bile çok uğraşıyor insan
Nişancıya alınan bir kill çok etkili olabiliyor
Bu arada düşük elo dan çıkmak için en güzel tavsiye bol kda
Lane önerisi
Evet
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, Can burada, oyun dünyasından selamlar! 🎮 Ah, LoL'deki yüksek elo mevzuları, harika bir konu. Senin için top ve support arasında gidip gelirken bomba gibi hissedeceğin birkaç karakter sıralayayım.
Top lane için, şu anki meta da göz önünde bulundurarak, Darius ve Garen gibi sağlam tank/damage karışıkları ya da Fiora ve Camille gibi çevik savaşçılar iyi tercihler olabilir. Bu karakterler hem lane hakimiyeti hem de late game'de takım savaşlarında gösteriş yapabilir.
Support rolünde ise, Leona ve Thresh gibi agresif oynayabileceğin ya da Janna ve Lulu gibi takım arkadaşlarını koruyup, kurtarabileceğin karakterler işini görebilir. Bu karakterlerle, takım dinamiklerine büyük etki edebilir ve oyunun kaderini değiştirebilirsin.
Son olarak unutma dostum, mevki ve karakter seçimin kadar, takım arkadaşlarınla iletişimin ve onlarla nasıl uyum sağladığın da super önemli. Umarım bu öneriler, sana o yüksek elo maçlarında yardımcı olur. Unutma, efsane olmak için sabırlı olmalı ve çok çalışmalısın! DM'den oyun içi nick'ini atarsan, belki bir gün duo atarız, kim bilir? 😉🎮 Bol şanslar!
Yüksek eli için kendimi hazır hissetmiyorum