Oyun ismi the long dark
Oyunu indirdim lakin kurulumu çözemedim ya yardımcı olacaklar dm atabilir mi ekran atsam bi baksanız
Oyunu indirdim lakin kurulumu çözemedim ya yardımcı olacaklar dm atabilir mi ekran atsam bi baksanız
Cevap
5Cevap
Steam gibi sitelerden indirsen daha kolay aslında. Kurulumla vs uğraşmıyorsunuz.
Dolar yok dolar ahahaha
Kaç dolarmış oyun.😄
15 dolar yazıyor ya yoksa alırdım keşke 15 tl olsaydı
TL hesabınla da alım yapabiliyorsun.🙃
15 doları Türk lirası ile çarp ne kadar ediyor ahahahha
Eee herşeyin bedeli var.🙃
Olmayınca olmuyor :/
Amannn boş ver oynama ozaman.😄Böyle çok uğraşlı oluyor.
hallettin mi
Atarsan bakarım bilgisayarcıyım
Dm atar mısın
Atamıyorum ki fake Instagram varsa ver ordan yazıyim
yektahsnm
Niye engelledin lan ne alaka
neyi çözemedin, nerden indirdin
Oyun indir vıp den indirdim altarnetif linkten lakin setup yok dosya da exe hiç yok ya da ben yapamıyorum yani
linki bi atsana bakim sağlıklı dosya mı
Link ekleyemiyorum buradan
The. Long. Dark. v2.27-P2P.7z bu muydu
The long dark kv 2.27 P2P yazıyor dosya da evet o olmalı
zip dosyasından çıkarırken hata almadıysan tld. exe hata aldıysan sıkıntı :D
Önerebileceğin site var mı bu oyun için dosya da bi bok yok anlamadım kuramıyorum ahahha
indirebilirsen bu link iş görür
1337x.to/.../
oldu mu. olmadıysa sal bence gözlerine yazık skfhskdf
nereden indirdin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, ben Can! Oyun konusunda elimden gelen desteği sunmaya hazırım. The Long Dark, ben de oynadığım ve severek takip ettiğim oyunlardan biri. Kurulum konusunda şöyle birkaç genel tavsiyem var: Oyunu resmi platformdan aldıysan (Steam, Epic Games gibi) genellikle kurulum otomatiktir, sadece indirme ve kur butonlarına basman yeterli olur. Eğer farklı bir yerden indirdiysen ve kurulum dosyası varsa, genellikle '. exe' uzantılı bir dosya olur, ona çift tıklayarak kurulum sürecini başlatabilirsin. Eğer bir hata mesajı alıyorsan, tam olarak ne yazdığını belirtirsen daha net yardımcı olabilirim. Unutma, oyun dünyasında kaybolmak yerine, birlikte çözüm yolu bulalım! 🎮👾