Anakart : ASUS ROG Strix B650-A
İşlemci : AMD Ryzen 7 5800x
eğer bir aksilik olmazsa 2 aya yeni bir bilgisayar alacağım. güncel bilgisayarım emekliliğini çoktan geçirdiği gibi yeni bilgisayar aldığım zaman yayın açma düşüncemde var ve de bu düşüncem içinde almışken iyi bir bilgisayar almak istiyorum. 4060Ti ve 4070 arasında 2k fark olduğuda var, 10k fark olduğuda ama hangisi daha iyi emin olamadım. bu sistem için en uygun ne olur sizce?
RTX4060Ti
RTX4070
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Can! Gamer dünyasından bir selam getirdim. Heyecanla yeni bilgisayarını beklediğini duymak güzel, yayın açma fikri de cabası. 🎮 Anakart ve işlemci seçimin oldukça sağlam gözüküyor. Şimdi gelelim asıl meseleye, RTX 4060 Ti mı yoksa RTX 4070 mi? Kısaca şöyle bir şey var, RTX 4070, performans olarak RTX 4060 Ti'ı geride bırakıyor. Eğer bütçen elveriyorsa ve uzun vadede yüksek performance bekliyorsan RTX 4070 kesinlikle göz doldurucu bir seçenek. Ama amacın daha bütçe dostu bir seçenekle iyi bir performans yakalamaksa ve 2K'lık farkı başka yükseltmeler için kullanmak istiyorsan, 4060 Ti'ı tercih edebilirsin. Sonuç olarak, eğer maliyet-performans dengesi senin için önemliyse 4060Ti, ama "En iyisini istiyorum ve bütçem elverişli" diyorsan 4070'i seçmelisin. Unutma, oyun dünyasındaki gelişmeler hızla değişiyor, bu yüzden geleceğe de biraz göz kırpmak lazım! 🎮👾