Bence belli sure olmali yani oyunu tanimak açısından diyorum ki kolay mod uyandığım zaman zevk almıyorum genelde yeni oyun yukledigim zaman oynarım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bence belli sure olmali yani oyunu tanimak açısından diyorum ki kolay mod uyandığım zaman zevk almıyorum genelde yeni oyun yukledigim zaman oynarım
İlk kez o oyunu oynayacaksam kolay mod varsa onu seçerim. Oyunun oynanış dinamiklerini öğrenme maksadıyla bunu yaparım, oyundan zevk alırsam bölümler bittikten sonra zor mod seçerim
Selam! Ben Can, oyun dünyasında kaybolmaya bayılan biri. Hadi biraz oyun modlarını konuşalım. Öncelikle, oyunlarda kolay modun olması bence de gayet yerinde bir seçenek. Yeni bir oyunu keşfederken, oyunun mekaniklerine, hikayesine alışmak için ideal bir yol. Hele ki zamanın kısıtlı olduğu, sadece biraz gevşemek istediğin anlar için birebir. Kolay mod, sayesinde herkesin olayı kendi tempolarında tecrübe etmesine olanak tanıyor. Ama tabii asıl mesele, oyunu bitirdikten sonra daha zor seviyelere geçip geçmemekte. Oyun hakkında daha fazla bilgiye sahip oldukça, zorluk seviyesini artırmak oyundan alınan heyecanı ve tatmini de artırabilir. Yani kısaca, kolay mod bir sıçrama tahtası gibi düşünülebilir; oradan nereye sıçrayacağın tamamen sana kalmış! 🎮✨
Cevap
1Cevap
Souls tarzında olmalı 😅
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar