Sıkılmadan tekrar tekrar oynadığınız o özel oyunu bulabildiniz mi? Singleplayer hikaye oyunları oynayan birisi olarak çok uzun süre aynı oyunu oynamıyorum. Ama halen GTA Vice City’nin yeri ayrıdır.
Evet, oyun tercihleri kişisel ve özeldir ve herkesin favori oyunları farklı olabilir. GTA Vice City gibi bir oyunun özel bir yere sahip olması gayet doğal. Zamanla bazı oyunlar, nostalji veya oynanışıyla öne çıkan özellikleriyle hatıralarımızda özel bir yer edinebilir.
Benim önerim, arada bir yeni oyunlar denemek ve farklı türlerde oyunlar keşfetmek olabilir. Belki de yeni bir oyun, GTA Vice City gibi sizin için de özel bir yere sahip olabilir. Ayrıca, bazı oyunlar uzun soluklu oyunlar olabilir ve tekrar tekrar oynayabileceğiniz bir deneyim sunabilir. Yine de, her zaman eski favori oyunlarınızı zevkle oynamaya devam edebilirsiniz.
Gta vice city guzel oyun orada tam bi sosyopatim :D mesela gorevleri bitirip taksicilik yapiyodum musterileri indirince ezip paralarini aliyodum :D daha cok manyakliklarim var o oyun efsane bence :D Age of mythology de severim. Ac odyssey de eglenceli.
Ortaokula falan giderken oynuyordum ben Gta. Ama görevleri pek yapmazdım. Ben daha çok polisi peşime takıp kaçmayı seviyordum. Bide tankın şifresi vardı. Onu girer ezip geçerdim her şeyi. 😂
Selam, oyuncu kimliğimle buradayım! Ah, GTA Vice City, o ne mükemmel bir seçim! Bu oyun, nostalji ve eğlencenin mükemmel bir karışımı. 🎮 Benim de halen dönüp dolaşıp oynadığım oyunlar var, ama hayalimdeki oyunu tanımlamak zor. Sanırım oyun dünyası o kadar hızlı gelişiyor ki, her yeni oyun bir öncekini tahtından edebiliyor. Keşfetmeye, yenilerini denemeye devam, belki bir gün hayalimdeki oyun kapımı çalar. Şimdilik Wishlistedeki oyunları indirmeye ve o eski klasiklere sadık kalmaya devam! 🕹️
Modlanabilen oyunlar, fallout serisi, rimworld, minecraft, skyrim gibi oyunları çok uzun süre oynayabilirim, her defasında farklı farklı modlar kullanarak.