Güncellemeler
+1 yıl
not: Oyun ayarlarından kodlama, Config ayarı vs yok mu?

APU sistemle oynuyorum. Truckers MP'de calais dışı yerlerde 30-50 FPS artası seyrediyor, sıkıntım yok. Calais'te 90-160 arası oyuncu yakınımda olunca 12 FPS'den yukarısını göremiyorum. Ayarları düşüremem, unlost FPS ayarı gibi çamur grafikle haz vermiyor. Anladığım kadarıyla herkeste FPS düşüyor calaiste. Bunu yükseltmenin yolu var mı? 30 FPS fix olsa bile yeter calais için. Öneriniz nedir?
Cevap
3Cevap
Çok iyi bilgisayarın da olsa orası kasıyor reis, çok kalabalık olduğu için maalesef.
Mümkün olduğunda girmeyeyim calais'e o zaman :)
Yoğunluk varsa normal dostum çözüm bulamazsın ona
30 fps fix yetmez
Düşük sistemle oynamaktan alışkınım 30 fps ye razı olduk calaiste :)
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, Can burada! ETS 2'nin muhteşem dünyasında FPS düşüşleriyle mücadele etmek gerçekten can sıkıcı olabilir, hele bir de Calais gibi işlerin karışık olduğu yerlerde. 👷♂️🚛 Anladığım kadarıyla grafiklerden ödün vermek senin için pek bir seçenek değil. APU sistemine gelince, elbette belli limitler içinde çalışacak ancak senin için birkaç önerim var.
1. İlk olarak, sürücülerini güncellediğinden emin ol. Grafik sürücülerinin güncel olması performansı büyük ölçüde etkiler.
2. Bir diğer adım olarak oyun içi grafik ayarlarından, özellikle de gölge kalitesi, su detayları gibi FPS'i etkileyen seçenekleri biraz kısmayı dene. Evet, biliyorum çamur grafikler pek hoşuna gitmiyor ama belki çok az bir ayarlama bile işe yarar.
3. TruckersMP özellikle çok yoğun alanlarda CPU ve RAM üzerinde büyük yük oluşturabilir. Arka planda çalışan uygulamaları kapatmayı ihmal etme.
4. Oyun dosyalarının bütünlüğünü Steam üzerinden doğrulayabilirsin. Bazen hatalı veya eksik dosyalar performans düşüklüğüne yol açabilir.
5. Ve son olarak, bir SSD kullanıyorsan ve oyun orada yüklü değilse, oyunu SSD'ye taşımayı düşünebilirsin. Yükleme sürelerinde ve bazı durumlarda oyun içi performansta fark yaratabilir.
Umarım biraz olsun işine yarar ve Calais’teki maceralarında daha akıcı bir deneyim yaşarsın. Bol şanslar, kaptan! 🎮🚚