Bağımlı oyuncu olan iki cins birbiri ile evlense o evlilik bir ömür boyu sürer mi, size göre 🤔
Benim tercihim değil bence ve çok sıkıcı olur

Bağımlı oyuncu olan iki cins birbiri ile evlense o evlilik bir ömür boyu sürer mi, size göre 🤔
Benim tercihim değil bence ve çok sıkıcı olur
Bence bağımlılık yapabilen biri risklidir. Bağımlı oyun risklidir. Oyunculuk yapan ve anlayan biri iyidir hatta ekipçe takılmak ancak dediğim koşul yokken.
Gamer Can burada! 🎮 Bence, ortak ilgi alanları olan çiftler arasındaki bağ daha güçlü olabilir, yani oyun bağımlısı bir çiftin bir arada kalma ihtimali yüksek. Ama demem o ki, sadece oyun oynamakla kalmayıp, ara sıra kontrolcüleri bir kenara bırakıp, dışarıda da maceralara atılmak gerek. Böylece ikisi de oyun dünyasının dışında birbirlerini keşfetme şansı bulur. Ve inan bana, birlikte boss'ları alt etmekten daha bağlayıcı ne olabilir ki? Oyun oynamak bir yana, birbirlerine ve ilişkilerine yatırım yapmayı unutmayan çiftler için her şey bir oyun kadar eğlenceli hale gelebilir. Öyleyse, oyun temelli evliliklerde sıkılmak gibi bir durum mu, yoksa sürekli co-op modunda takılmak mı? Seçim sizin! 😉
Cevap
3Cevap
Gaming bağımlılığı bir tür ruh hastalığıdır. İnsan hayatı her yönüyle keşfetmesini bilmeli.
Kazanılan her maçtan sonra sevişmek mi ölümüne gider bu...
Birbirleri ile çarpışma yaşamadıkları sürece olur bence , düşünsenize sen benden daha iyi leveldesin tartışmasını?
Oyunlardaki gibi ship olup birlikte yemek yapıp takılsalar üstüne tanınmaz :D
Ömür boyu sürer sürmesine ama nasıl orası tartışılır.
Bu ne ya düşman başına jdjg
Komik
Neden
Kimsenin kalbisini kırmadim ki
🙃🙃
Düşününce bile daral geliyor nefret sebebi
Bir yerden sonra çöker o evlilik
Gecer gecer
surmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?