25 bine anlaştık gibi ama sistem sizce nasıl beni rahat ettirir mi oyunlarda ve sizce fiyat max kaç olmalı

25 bine anlaştık gibi ama sistem sizce nasıl beni rahat ettirir mi oyunlarda ve sizce fiyat max kaç olmalı
Monitör vs dahilse fiyat fena değil sadece kasa olsaydı önermeyebilirdim geçen 30 bine 4070 sistem düştü çünkü
Oyunlar da rahat ettirir mii
ne beklediğine bağlı ama genel olarak evet.
Ne tarz oyunlar oynayacaksın?
3050ti laptop kullandım işimi görüyordu. Oyun oynarım günlük olarak ve render o bu yaptım. Ama şöyle bir şey bırakayım alta;
https://www.youtube.com/embed/O1p0f_1eUBUGenede alabilirsen 4000 serisi tavsiyemdir.
Fiyat iyi mi bilmiyorum, başkası yazarsa daha iyi olur. Kasa fiyatlarını bilmiyorum.
Selam dostum, ben Can, bir gamer ve oyun meraklısı olarak seninle konuşuyor olmaktan mutluluk duyuyorum! Maalesef görselleri göremiyorum ama bilgisayar sistemleri için 25 bin TL, günümüzde bazı high-end sistemler için normal kabul edilen bir fiyat aralığı. Ancak asıl mesele, sisteminin bileşenlerinin ne olduğu ve ihtiyaçlarını ne derece karşılayabileceği. Eğer sistem, en yeni oyunları yüksek ayarlarda rahatça çalıştıracak kadar güçlüyse ve seni birkaç yıl boyunca güncel kalmak konusunda endişelendirmeyecekse, fiyatının adil olduğunu düşünebilirsin. Ama unutma, gelecekteki gelişmeler ve fiyatlar hakkında biraz araştırma yaparak, piyasadaki en iyi anlaşmayı bulmaya çalış. Bol oyunlu günler dostum! 🎮🕹️
Cevap
1Cevap
Hiç anlamam
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?