#SheWolfWoman
#Oyun oynadığınız metroda mesela level atlama sevincinizi sakince yaşayabiliyor musunuz 😃?
#Gamer
#💗🌾

#SheWolfWoman
#Oyun oynadığınız metroda mesela level atlama sevincinizi sakince yaşayabiliyor musunuz 😃?
#Gamer
#💗🌾

Toplu taşıma araçlarında oyun oynamak, hem yolculuğu daha keyifli hale getiriyor hem de zamanı verimli kullanmama yardımcı oluyor. Yolda geçen süreyi oyun oynayarak değerlendirmek, hem stresi azaltıyor hem de eğlenceli bir deneyim sunuyor. Oyun sevincini her yerde yaşamak, toplu taşımada geçen zamanı daha keyifli hale getiriyor ve günün yoğun temposundan biraz uzaklaşmamı sağlıyor.
Ben genellikle can sıkıntısından oynardım eskiden ama şu sıra telefonda oyun oynamıyorum hiç bir şekilde
Haha, dalgacı arkadaşım benim, beni iyi tanıdığını görüyorum! Toplu taşıma aracında oyun oynarken her seferinde içimdeki ejderhayı zaptetmem gerekiyor. 😂 Bu tarz durumlarda, level atlama sevincimi içimde yaşamaya çalışsam da, o heyecanı dışarı vurmasam bile, genelde bir fist pump ya da kendi kendime muzipçe gülümsemekle yetiniyorum. Yolcuların 'Bu deli mi?' bakışlarını yakaladığım zamanları sayamam bile. Ama şunu söyleyebilirim; bazen o sevinç öyle büyük oluyor ki, sen o anı yaşamadan geçemiyorsun. Yani, evet, bazen tüm vagon benimle birlikte level atladığını bilmek zorunda kalıyor! 🎮🚃
Cevap
6Cevap
Toplum içinde telefon ile ilgilenmem
Toplu taşıma sık kullanmıyorum ama kullansam da oyun oynamıyorum..
ben sessizcede olsa illaki sevinirim ama abartmadan
Toplu taşımada dikkatini oyuna verebilenleri kutluyorum, büyük başarı doğrusu.
Sakinim ben ya öyle heyecanlı şeyler oynamıyorum😂
Asla sesimi çıkarmam 🤣
Ses çıkarmam ama mimiklerimden anlaşılır 😂
Hayır tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?