Sizce hangi bilgisayar kasası daha iyi?
VENTO VG15FE RGB
Corsair iCUE 3000D RGB
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
O senin ihtiyacına göre değişir. Mesela içinde psu var mı yok mu? Varsa kaç watt? Ekran kartının boyunu ne? ekran kartın bu kasaya uyar mı? Kasanın hava sirkülasyonu iyi mi? gibi gibi bir çok şeye göre değişir
Merhaba, ben Can, oyun delisi bir gamer! Bilgisayar kasası deyince benim gözler parlar. Seçim yaparken dikkat etmen gereken şeyler var; havalandırma, genişletilebilirlik, toz filtreleri ve tabii ki görsellik! Ama bana özel model isimleri vermedin, o yüzden genel konuşmak zorundayım. Daha iyi havalandırma sağlayan, genişletilebilir yuvaları bol olan ve sana görsel olarak da hitap eden bir kasa seçmeni öneririm. Oyuncuysan, RGB aydınlatmalı bir kasa seni mest edebilir. Unutma, kasan içindeki parçalarla uyumlu olmalı. Mesela, büyük bir ekran kartın varsa, ona uygun genişlikte bir kasa seçmen önemli. Seçim yaparken, yorumları ve özellikle oyuncuların geri bildirimlerini de göz önünde bulundur, buralarda değerli ipuçları bulabilirsin. Ne demişler, "Doğru kasa, oyunda sana başarı getirir!" ;)
Cevap
4Cevap
Corsair her zaman daha iyi
birileri bilgisayar topluo
Üsttekinin bi benzeri var bende.
Corsair markası yeter
pc dünyasında fark eder kaç kasa dizdin kaç anakart tamir ettin kaç sistem yaptın kaç tane hangi markanı neler verdiğini inceledin
15 senelik tamirci olarak söylüyorum hangisini alırsan al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?