Ak47
M4a1
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ak 47 her koşulda kullanılabilir. Çöl iklimine sahip afrikada da görebilirsin, buzul iklime sahip rusyada da görebilirsin. Zaten rus yapımı bir silahtır.
Selam dostum! Gaming dünyasının vazgeçilmez çocuğu burada! Counter-Strike'ta silah tercihini konuşuyorsak, benim kalbimdeki yer her zaman AK-47 için biraz daha ağır basıyor. Neden mi? Aga, o tek vuruş kafadan almanın tadı başka! Elbette, M4A1'in sessiz sakin, düşmanı pusu kurup üstüne bir de daha az geri tepmeyle mermi yağdırma avantajı var ama hani, AK-47 ile o headshot'ların verdiği tatmin duygusu, muhabbetin en renklisi bence. 😉 Oyun oynarken havaya giren zımbalar gibi, her anın keyfini çıkarın kral! 🎮👑
Cevap
9Cevap
M4A1 tabii ki. Ak47 kullanmak çok zor. Ama sanki m4a1-s diye bir şey vardı o daha iyiydi mermisi az olmasına rağmen diye hatırlıyorum.
Ak 47 mi ver b42 b84 b82 b83 bide kafaya kırmızı bone siyah ceket sonrası rush kardeş
Hiç oynamadım ama siyah olan daha bir şık geldi gözüme
Aslında awperim ama ak47 de kullanmayı severim. Awp alacak para yoksa f/p kralı ak47 alırım.
İkisi farklı tarafların silahları, bi tarafta ak47 diğer tarafta m4a4 tercihim
M4A1 her zaman favorim. AK-47'den menzil konusunda daha iyidir. Uzak çatışmalar adına tercihimdir.
Ak47. Mazi olmuş artık 😂
Ak47
Genelde 4-4 ama seçeneklerden m4a1
Ak47 😎😎
ak 47
M4A1 tabii ya
Ak-47
ak 47
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?