merhaba herkese selamlar bir yıl önce (2023) itopyadan hazır sistem aldım ve benim ihtiyacımı çok iyi bir şekilde gideriyor fakat bazı durumlarda kasanın arka sağ tarafına elimi koyduğumda sıcak geliyordu içi bakayım dedim ve fanın arkasındaki ızgara tozlanmış bu konuyu sordum soruşturdum kimisi fanı söküp termal macunu yenilemem gerektiğini söyledi
bir arkadaşım ise fanı söküp ızgarayı temizlersem termal macunu yenilememin gerekmediğini söyledi ve tozu temizlemek istiyorum ama eğer fanı sökersem termal macunu tekrar yenilemem gerekirmi?
şahsen evet macunu yenilemekle uğraşmak istemiyorum sistem yeni ve ızgara hariç her şeyi temiz (maddi imkanlarım kısıtlı ve pc bakımı hakkında hiç bir şey bilmiyorum)
dipnot:bazı oyunlarda az ısınıyor (crew 2, garry's mod) bazılarında ise biraz çok (nfs unbound, operation harsh doorstop)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Macunu yenilemene gerek yok ben macun bile sürmedim kullanıyorum öyle bir problem olmuyor dfgs fanı da çıkartma hava tut öyle çek tozları yeterli olur bide fan üzerinde kalan tozları sil ıslak medille bişeyle falan yeter
peki süpürge ile fanı elle tutarak temizlesem sorun olur mu?
Sökme hiç bir şey. Direk hava tut.. temizlenir ya da en kötü ihtimall balata sprey sık
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!