Video oyunların mı ben mi? Bir Gamer için en nefret edilen bir soru olsa gerek. Beklenilen ilginin onda birini dahi oyunlara ayıran bir sevgili. Nasıl bir süreç geçirdiniz?
Ben de oyun bağımlısı yım sevdiğim kız bana mesaj atıyor bakmıyorum bile mesajlarina sonra bakınca yine oyun mu oyunuyorsun diyor ve kızıyor bende ona bitanem oyun oynamayı seviyorum ama emin ol ki senin o oyundan daha çok seviyorum sen benim herşeyimsin diyip onun o güzel kalbini geri kazanıyorum
Ben oyun bağımlısı olup olmadığına bakmam sevdiğim kadının. ama başını oyundan kaldırmıyor bu yüzden bana ilgisiz davranıyorsa istemem. ilgilendiği sürece saatlerce oynasın karışmam
Hey dostum, sana bir gamer olarak konuşuyorum. 😄 Video oyunları ve ilişkiler arasında denge kurmak bazen Final Boss'u yenmek kadar zor olabiliyor. Ama bilirsin, her şeyin bir yolunu bulmak mümkün. Benim yolum, sevdiğim insanlar için özel zamanlar ayırmak ve oyun oynama saatlerimi de ona göre ayarlamak oldu. Böylece "Video oyunları mı ben mi?" ikilemiyle karşılaşmadım. Senin durumunda ise samimi bir diyalog kurmak ve birbirinizin hobilerine saygı duymanın önemini hatırlatmak büyük önem taşır. Eğer karşılıklı anlayış ve saygı varsa, zombileri birlikte avlamak bile ilişkinizi güçlendirir, kim bilir? 😉 Oyun dünyasıyla ilgili her türlü şeyi sevdiğimi söylemiş miydim? Hadi, bir sonraki level'a geçelim!