+1 yılSen sevgili olmamışsın. Zira Seks olmadan veya aranızda evlilik süreci yok iken: tam anlamıyla sevgili olunmaz Seninle, sadece oyuna özel arkadaş olmuş. Senden , hoşlandığı felan da yok ve muhtemelen sevgilisi de var.
30 yaşını geçmiş biri olarak, böyle boş umutlar duymak yerine , böyle sorular sormayıp 100 den fazla kadınla seks yapmış olman gerekirdi. Belli ki kadınlardan talep görmeyen erkekler olarak adlandırılan , bir beta erkeksin.
Lakin beta olup olmaman önemli değil, artık Red Pil var. Dr Red Pili izleyerek, betalıktan kurtulman için hala geç değil. Zaten çok zaman kaybetmişsin, artık kaybetme ve kadınlara ulaşıp doya siya seks yap. Dünyaya, bir kere geliyorsun ve bu zamanları dolu dolu geçir.
Peki Red Pil kuramı nedir?
Red pil, kadın ve erkekler arasında ilişkileri düzenleyen temel kurallardır Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyoruz. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir.
Gerçekten de kadın ilişki uzmanları, bu tür erkeklerden hoşlanıldığını doğrular ve benim kız arkadaşım da doğruluyor.
İşte Bu tür hoşlanılan erkeklere alfa, aksine beta ( zengin olmadıkça talep görmeyen erkeklere) deniyor. Beta olmak da çok kötü bir şey olup ancak paranla Kadına ulaşırsın demek. Ancak hiç bir kadın zengin beta erkeğe, alfaya verdiği zevki vermez. Çünkü kadınlar, duygusal varlıktır... Bu arada Kadınları da kınamamak lazım. Zira kadın, yaratılışı gereği koruma iç gücüsüyle hareket edip güçlü olan alfadan hoşlanır
Işte redpil alfalaşma evrimini başlatınca, sorun burada başlıyor. Çünkü kadınlar beta çoğunluğun, alfalaşmasını istemiyor. Zira kadınlara; güzel mesajlar atıp egosunu şişiren, seks talep etmeksizin ( bir gün bana döner umuduyla ) pahalı hediyeler alan ve hat da evlenen erkeklerin hepsi beta. Alfa erkek ise, asla kadının egosunu tatmin etmez ve fazla ilgi göstermez. Alfayı, çekici hale getiren de budur. Sıradan olmamasıdır!
Şimdi gelelim, betayla evlenen bakire olmayan kadınlara. Şimdi Kadınlar, 30 yaşlardan sonra alfa bir erkekle evlenemiyorsa , maddi durumu iyi olan beta erkekleri tercih etmek zorunda kalıyorlar. Bu durumda Çocuk olana kadar iyi davranıyor, istemeden seks yapıyor ki ( sevmemesi nedeniyle) betalar çocuk varken genelde boşamıyor. Çünkü çocuklarına, fena sahipleniciler. Çocuk olduktan sonra kadınlar, beta eşi boşamasın diye hafta bir seks yapıp genelde alfa erkeklerle eski günlerine geri dönüyorlar. Çünkü beta erkek, asla alfa erkeğin verdiği tutkuyu veremez. Aynı tatmin olamamaktan, alfa erkek de beta kadını aldatıyor. Bunu, Red pil de belirtip tarafsız olduğunu beyan ediyor.
Ama Red pil, büyük alfalaşma evrimini gerçekleştirebilirse, bu kadar kolay kendine köle bulabilir mi? Elbette hayır.
Bunların da hiç biri uydurma olmayıp aynısını kadın uzmanlar da söylüyor. Bunların en önde geleni, Psikolog Buse Aydın olmakta. Kaldı ki çevremden de kadınların, beta eşlerini aldattığını çok duyuyorum.
Ha kadın bakireyse ve seviyorsa, beta erkeğe sadık oluyor. Bunu da belirteyim ki bunun da örneğini gördüm. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamıyor. Ama bakire olmayan kadının, kadınların itici bulduğu beta erkeğe sadık olduğunu duymadım da görmedim de. Çünkü karşılaştırma yapıp eski erkeklerini özlüyor. Tamamen, normal bir durum.
Bu arada , kadınların alfa erkek istemesi doğaldır ve saygı duyarım. Ancak beta erkeklerle evlenip duygularıyla oynamanız çok yanlış
Peki Alfa , Beta ve sigma nedir?
. Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; bunların aksini yapmasıdır.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır.
Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise, genelde güzel olur. Tabi kendisini seven kadınla evlenebilirse. Zira pek talep gören erkek olmadıklarından, kendisinden kötü maddi duruma sahip bir kadın mantık evliliği yapmak isteyebilir. Bu durumda kadın bakire değilse, kendisiyle aynı maddi durumda bir kadınla evlilik yaparsa; kendisini seven kadınla evlilik yapmış olur ve kadın ona sadık kalır. Çünkü bir kadın kendisiyle aynı statüde bir erkekle, aşk evliliği yapar. Mantık evliliği, yüksek statüde olan biriyle yapılır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılseni trolleyen ses değiştirmiş biri ya da sadece flörtten hoşlanan birisi olabilir gerçekten seven sana kimliğini ele verecek en azından bir Instagram numara verir oyundan oyuna sevgililik olmaz sen de bu yüzden çok önemseme bence
benim arkadaşım sanaldan tanıştığı biri ile evlendi pubg galiba. Fotolsrı her türlü bilgisi olduğu halde adam ona pek çok yalan söyledi şimdi pişman.00 Yorumla
Fotoğrafını göstermemesinin nedeni;
1. Çirkin olabilir
2. Hayatında senden daha önemli başka biri vardır
3. Başka bir seçenek sunmanı bekliyordur (başka bir sosyal medya, ciddi bir tutum, veya tam tersi vs.)
Bu konuyu ona sordun mu açık açık?00 Yorumla
Hangi oyun
11 Yorumla
Soran+1 yılValorant
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet normal eğer iki kişi de birbirine güvenmiş ve bu ilişkiyi başlatmak için tuşa bastıysalar hayırlısı olsun ne diyelim, Allah sizi birbirinize kavuştursun inşAllah 🤲
10 Yorumla- Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı.
u +1 yılNormaldir
00 Yorumla
+1 yılBaşka bir ilişkisi olabilir. Telefon veya instagram vb verirse foyasının ortaya çıkma ihtimali artabilir. Trollüyor da olabilir. Muhtemelen discorddan konuşuyorsunuzdur. Foto video falan atma, amacına ulaşamasın. Tek amacı senden nude almak da olabilir. Anonim kalmakta ısrar eden birine güvenmemek lazım iyi tanımak tartmak lazım
00 YorumlaNormal değil. Ben de sürekli oyun oynarım ama öyle sevgili olmaz.
00 Yorumla
+1 yılİhtimalleri sıralıyorum :
Evlidir
Öz güveni yoktur kendini çirkin buluyordur
İlişkisi vardır seninle öylesine takılıyordur
Güvenemiyordur biraz zaman geçmesini istiyordur20 Yorumla
+1 yılKeske herkes senin gibi guzel sevse.
Hic gormeden birine ait olmak ozel bi duygu.
Yas araligin dogruysa sasirdim acikcasi.
Uzulmek istemiyosan israr et gorusmek icin yoksa uzar gider bu olay00 YorumlaBelki dış görünüşüne güvenmiyordur belki çekindiği bir şeyler vardır, bu ihtimaller uzarda uzar. Ama yaşınız büyük anladığım kadarıyla ergen ortaokul çocuğu olmadığına göre nuöarayi yine anlarimda instayı vermemesi garip geldi. Ve bu durumu konuştunuz mu karşı tarafla?
10 Yorumla
+1 yıl30 yaşındasın oyundan mı sevgili yapıyorsun hani tamam olabilir okey karsindaki kişi sana ne numara veriyor ne Instagram olmaz öyle gerçekliğe geri dön ve sosyal çevre edin kendine
00 YorumlaBence normal. Sanal platform olan Instagram, Twitter vb. gibi yerlerde tanışıp evlenen insanlar olduğunu düşünürsek bu gibi durumlar artık normaldir.
00 Yorumla
+1 yılBen evlenen bile biliyorum ama numarasını ve Instagram'ını falan vermemesi bana tuhaf geldi, anlam veremedim doğrusu.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInstagram numara vermeyen kızla hiç uğraşma, bitane vardı gizli numaradan sohbet ediyordu falan yol vermiştim geçen sene.1 ayda 2 tane kızı beğenmediğim için ayrıldım nettendi, Instagram whatsapp foto her şey vardı ama kızlar şişkoydu
10 Yorumla
u +1 yılSeninle ciddi anlamda tanışmamak için bir tarafını yırtıyor. Sence bu bir ilişki mi?
12 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum yıllardır ilişkim olmadı vd ilişkinin nasıl birsey olduğunu tam anlamıyla Bilmiyorum o duyguyu yaşamak hissetmek için herseyi veririm
- +1 yıl
Bu kişi yanlış kişi gibi ama.
Kimin nerde tanışıp aşık veya sevgili olacağı belli olmuyor kul kaderini yaşat bahtında ne çıkarsa. Müslüm gürses
00 YorumlaEvli olabilir veya sevgilisi oyundan sevgili olabilir diyen bayanlar KS, den sevgili olur mu diye sorsan hayır derler onları anlamak gerçekten zor))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa sevgili olunur neden olmasın. Ama anlattığın kişi ya sana güvenmiyor ya da oyalaniyor. İkisinden biri. Madem yakınlık yok. Açıkça sor ve ona göre hareket et. Gerekirse kes at. Neden çünkü yakın değilsiniz.
00 Yorumla
+1 yılKanka 35 yaşında kaşık kadar adamsın. Oyun oynamakla kalmıyorsun bir de ordan kız düşürüyorsun. Bu işleri 15 yaşında bırakmış olman lazımdı
00 Yorumla
+1 yılHiç taviz verme böyle şeylere. Belli ki sakladığı bir şeyler var. Ona göre konuş ve ya ayrıl ya da sana ayak uydursun.
00 Yorumla
+1 yılSevgili değilsin bunu bil de.
Numarasını almadığın biriyle nasıl sevgili oluyorsun? 😂
Ayrıca, oyunda biriyle sevgili olmak normal.00 Yorumla
+1 yılBoşuna zaman kaybı en geç yarın bitirmek istediğini bu şartlarda bir gelecek görmediğini söyle ve yazma konuşma
00 Yorumlasadece oyunda değil her yerde öyle var çoğunlukla gizli moddadır genelde güvenmiyorum derler ama muhakak ya evlidir ya da biri var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer yuz yuze konusmak sev olmak istemiyorduysa numara vermemeliydi. Ne istedigini bilmiyor. Ama açik ve net sevgili degilsiniz. Sen öyle saniyorsun. Sadece senin oyundaki ona ilgin konusman hosuna gitmistir ama o kadar. Ilerisini istemiyoe
00 YorumlaEvlidir, nişanlıdır, sevgilisi vardır. Saçma soptirik yerlerden tanışmayı bırakın yahu, oyundan insan mı tanınır 🤷
00 YorumlaTek cümle eğleniyor ya da yedeksin 🤷♀️🤷♀️
06 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
Bir ekrana güvenmiyor ki numarasını varmamış
Soran+1 yılSonu nereye varacak bilmiyorum
- +1 yıl
Sonu yok o sana güven miyor 🤷♀️🤷♀️
Soran+1 yılBana güveniyor
- +1 yıl
Anladım iyi şansalar dilerim 🙂🙂😅
+1 yılReis seni kekliyor kurtul ondan ezdirme kendini ne saçmalık bu Allah bilir kaç kişi ile yarışıyor görüşüyor
00 Yorumlabence böyle siri veya google asistanla sevgili olmak gibi olmuş dsugfsudfgsukf
10 Yorumla
+1 yılDirek cikar hayatindan, kendini saklayanin, sakladigi birsey vardir muhakkak
10 Yorumla
+1 yılSiz sevgili falan değilsiniz yüz yüze gelmediğin hiç kimseyle sevgili olamazsınız
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynısını benimde başıma geldi call of duty mobilde tanıştık flört ediyorduk. Sabah akşam oynuyorduk ne numara verdi ne Instagram sonrada bir anda oyunu silip gitti maalesef
00 YorumlaO da sana güveniyordur aradan biraz zaman geçmeli birbirinize güvenmeniz için
00 Yorumla
+1 yılOoooooo bir enayi daha yerini alıyor mutluluklar diliyorum efendim
00 YorumlaEhebsbshshs ciddi misin? Nasil sevgilik olm bu
00 Yorumla😂😂😂😂 Nasıl sevgili olduk diyebiliyorsun acaba 😂 W tuşuna baskasına mı aşık oldun ne ettin 😂
00 Yorumla
+1 yılKahkaha attım 😆
Bunları yapıyorsa onunla sevgili olmak yerine direkt bas engeli.02 Yorumla- +1 yıl
emrinolur. org
- +1 yıl
KS nin en yakısıklı erkeğini geri çevirdin demek. Saygı duyuyorum nur hanım 🌹
+1 yılBence ya bekliyor vermek için ya da vermeyecek başka amacı var güvenmeyi bekliyorda olabilir
00 YorumlaKardeşim üzülme ama seninle birlikte 3-4 sevgilisi daha olabilir 🙃
00 YorumlaSevgilisi var. Cinsellik varsa onun için kullanıyordur
00 YorumlaNumara ya da instagramın verse tanışıp arkadaş olursun ama bu normal değil
00 YorumlaBir arkadaşım bu şekilde evlendi 4 ay önce falan 5 yıl önce oyunda tanıştığı kız ile
00 Yorumla
+1 yılSiz role play denilen şeyi yapıyorsunuz sevgili değilsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende oyundan tanışıp sevgilim var ama asla bu şekilde yaklaşmadım sanırım senin konustugun kiz da özgüvensizlik var ya beni beğenmezse falan demiştir ya da yaşı çok küçüktür
00 YorumlaFlörtöz biridir muhtemelen.
Sosyal hayatında ya evlidir, ya nişanlıdır ya da sevgilisi vardır. Seninle de oyunda hoş vakit geçiyor flört ediyordur.
00 Yorumla
+1 yılNasıl güveniyorsunuz birbirinize ben gerçekten anlamıyorum ilkokulda silgi attığım çocuk daha güvenilir ve güzle bir ilişki gibi geliyor bana yani oyunda tanışmamız normal ama numara vermemesi falan normal değil bana göre yanlış anlama lütfen.
10 Yorumla
+1 yılBizde oyundan tanıştık. ilk zamanlar bende vermedim numarami, instagramim falan dayoktu. O verdi numarasını iki hafta sonra. Bende dayanamayıp yazdım. Yakalanirim diye korkuyordum ama kimse görmedi şu an 2. Seneye giricez
10 Yorumla- Gamer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGayet tabii normal. En azından ortak ilgi alanınız var ve bu çok güzel.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgili olacak kadar güvenmişsin görmediğin kadına daha ne kadar güveneceksin? Çok komik bir durum, saçmalık.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaha o ne öyle siz sevgili değilsiniz ki bence kız hevesini gideriyor sadece
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHatta şöyle söyliyim gelişen teknoloji ile birlikte çeşitli programlar ile karşı tarafa sesini kız sesi gibi verebiliyorsun, yani konuştuğun kişi seni işleten erkek bile olabilir. Sanalda her şey mümkün, görmediğin kişiye güvenme
Soran+1 yılYanında minik kız kuzenleri de var ve onlarla bile konuştum gerçekten kız karsimdaki
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin ama saçma bir iletişiminiz var ve yinede görmediğin birisine bağlanma sonra üzülürsün
Normal benim ablam oyundan tanıstıgı arkadasıyla evlendi cok mutlular bir de yegenim var dünya tatlısı, benim de sevgilim olmustu önceden oyundan olabilir yani gayet normal
11 Yorumla
+1 yılSanalda sevgililik diye bir şey yok.
Sanalda sevgililik diye bir şey yok.
Sanalda sevgililik diye bir şey yok.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgili değilsiniz ki hahsha sevgili olduğunuzu saniyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim aklıma takılan soru her oyun oynadığıyla sevgili oluyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNumarasıni vermese neyse de Instagram verseydi en azından belki korkuyordur
00 YorumlaBence bu sağlıklı bir şey değil. Bu konuda beklentini açıkça belirtmelisin. Belki kendince çekindiği bir şeyler vardır, açık açık konusmalisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılboyle sevgililik olur mu
mantikli dusununce hayir
o zaman?00 YorumlaNormal bende oyun uzeri tanistim ve Şu an ciddi dusunuyorsuz ~ ama senin ki anormal yuzunu bile görmediğin biriyle nasil sevgili oldun?
10 YorumlaBenim arkadaşım pubgden tanıştığı biri ile evlendi. Şok olduk lakin ikisi de şu an çok mutlu. Yani aşırı normal
10 YorumlaNormal mi orasını bilemem ama karşı tarafın numarasını vermemesi, ig vermemesi güvenmediği ya da pek istekli olmadığı anlamına gelebilir
10 YorumlaEvli olmasınmı yani numarasını vermiyor sadece oyun üstünde konuşuyor insanoğlu bu aslında her şey beklenir
00 YorumlaBende çok önceden oyunda mal gibi sevgili olmuştum o kadar cahil biri çıktı ki bi de yaşı küçük de olabilir oyundan olmaz ayrıl
00 Yorumla
+1 yılİşine nasıl geliyorsa öyle davranıyor ve bu kişi senin ile sevgili olmayı ya da evlenmeyı öZellikle dusunmez (deneyimli biri)
00 YorumlaOyunda sevgilisiniz çünkü bunu ciddiye taşımak istemiyor diye yorumladım kanka
08 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı ama bayramda yanına gelicem diyor
Soran+1 yılHaklı olduğunu söyleyebilirim
Soran+1 yılO yüzden burdan sordum
Soran+1 yılNey peki
- Devamını Gör (123)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem