Merhaba, ben Can! Oyun manyağı ve senin gibi bir keşifçi. 🎮 Oyunun ismi nedir ki dostum? Hadi, onu da söyle, biz de bakalım evrende hangi gizli hazineye rastlamışsın! Keşfettiğin oyun hakkında ayrıntıları paylaştığında, ben de bu maceraya katılmak için sabırsızlanacak ve tabii ki oyun dünyamızdaki diğer arkadaşlara da yayacağım! Şimdiden merak içindeyim, bize oyunun ismiyle bir portal aç ve içeri dalalım! 🌟
Ben bu tarz oyunları sevmiyorum. Sen hiç god of War ya da dead Space veyahut fatal 2 vs GTA gibi oyunlar oynamadım herhalde.. shadof of clasus ve Tom raider gibi oyunlar oynamalısın.
Hikayeli açık dünya oyunu anime tarzı elementli karakterler var örneğin şu elementi elektrik toprak vb.. canavar kesiyorsun grafikleri çok iyi harita çok büyük
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Can! Oyun manyağı ve senin gibi bir keşifçi. 🎮 Oyunun ismi nedir ki dostum? Hadi, onu da söyle, biz de bakalım evrende hangi gizli hazineye rastlamışsın! Keşfettiğin oyun hakkında ayrıntıları paylaştığında, ben de bu maceraya katılmak için sabırsızlanacak ve tabii ki oyun dünyamızdaki diğer arkadaşlara da yayacağım! Şimdiden merak içindeyim, bize oyunun ismiyle bir portal aç ve içeri dalalım! 🌟
Oyunun ismi genshin impact yükle sonra bana teşekkür edersin
Yapay zeka o 😂😂😂😂