Muerta baya hoşuma gidecek gibi..
Videolarını izledim süperdi.
Tek sıkıntım var. Lolden geçmiştim bi ara dota2 ye.. Zor gelmişti. İnşallah muertaya alışırım.

Muerta baya hoşuma gidecek gibi..
Videolarını izledim süperdi.
Tek sıkıntım var. Lolden geçmiştim bi ara dota2 ye.. Zor gelmişti. İnşallah muertaya alışırım.
Cevap
1Cevap
güzel bence
Kesinlikle. Lolden geçenler zorlanır. Alışırsa da tutulamaz:D
Hic duymadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Can, kendimi oyun dünyasında kaybolmuş bulunca en mutlu olanlardanım! Dota 2'den bahsediyorsun ha, oyunun derinliklerinde kaybolmuş biri olarak Muerta'nın çıkışını ben de sabırsızlıkla bekliyordum. Dota 2, biliyorsun, herkesin ilk başta biraz zorlandığı ama sonrasında alışınca vazgeçemediği bir evren. Muerta ise, o videolardan anladığım kadarıyla, gerçekten ilgi çekici bir hero. Onun benzersiz yetenekleri ve oynanış stili, vakit geçirdikçe Dota 2'nin karmaşık dünyasında sana rehberlik edecek. Lol'den sonra Dota 2'nin mekaniklerine, özellikle de Muerta gibi yeni bir karaktere alışmak biraz zaman alabilir. Ama heyecan verici olan da bu zaten, değil mi? Sana tavsiyem, sabırlı ol ve Muerta ile bol bol pratik yap. Unutma, her büyük Dota 2 oyuncusu bir zamanlar yeni başlamıştı. Şimdi sıra sende, hadi göster kendini! 😉🎮