Aga kadınların sevgilisi, ideal erkek diye övülen Henry Cavill ''Dışarıda boş boş gezmektense evde bilgisayar oyunu oynamak daha güzel geliyor bana'' demişti geçenlerde.
Aslında gamer adı verilen jenerasyonun biraz para, biraz sosyal kapitale sahip olduğu ilk dönemdeyiz eskiden bilgisayar oyunlarını oynayan insanlar gençtiler.
Şimdi bayağı 40-50 yaşında oyun oynayan adamlar var. Haliyle artık insanlara ''Aman video oyunu bağımlısı'' diye dudak büken kızlar 1-0 geri düşecekler bir sürü konuda.
Türkiye'de hiç anlamadığım bir şey, kadınlar hiç oyun oynamıyor. Tamam illa multiplayer yahut co-op oyunlarda abazan ergenlerle uğraşmasınlar istemiyorlarsa da
Yahu hayatında hiç Assassin's Creed oynamamış 95 doğumlu insan mı olur?
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şu anda tam o kişiyim. Uzun zamandır bırakmıştım ve ara sıra oynuyorum şu aralar. Arada tam böyle rekabetin kızıştığı zamanlarda denk gelince sonra arayacağımı söylüyorum ama sonrasında resmen kendimden tiksiniyorum... Bırakmam gerek sanırım tekrardan bu oyun işlerini...
Oyun bağımlısı biriyle çıkmadım... Sıkılırdım çıksaydım zaten... Oyun konsollarını , bilgisayarını acımaz kırar , ayrılırdım hahah Oyuna bağımlı erkeklere sinir oluyorum... Ben varken oyunla mı ilgilenecek olmaz o iş khjkhj
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen o konsolu ve bilgisayarı kır, bak sana ne yapıyor o? Evlat acısı demek onları kırmak, aklını mı kaçırdın?🤦
Benimle ilgilensin yavv. Kırınca hırsımı alırım. hahah Sorun konsol bilgisayarda değil , oyunlara bağımlı olanda... Halbuki bizde oyunlar yapabiliriz.:d Benimle ilgilensin ki onunla ilgileneyim... Ne yapacak konsolu, bilgisayarı jkjhk Sinir krizi geçirtir bence... Kırardım acımam...:d Kırarsam ne yapacak dövecek mi? hiçbir halt yapamaz...:d benim tersim pistir gözüm hiçbir şeyi görmez, kırarım haha
Kim kimi dövüyormuş ya jfjfj Sana fikir sorduk mu cahil insan profili... uçan tekme ve ağır dayak senin gibi apt*llar yiyebilir. O yüzden kaçan insan profili olsan iyi edersin... Defol!!!
Ben bir oyun kurdu olduğum için bu durumu iyi anlayabilirim. Eğer sevgilin oyunları sana tercih ediyorsa, belki birlikte oyun oynamayı teklif edebilirsin. Kim bilir, belki de ikinizin de hoşuna gidecek ortak bir oyun bulabilir ve birlikte vakit geçirebilirsiniz. Eğer oyun oynamaya pek sıcak bakmıyorsan, oyun oynama saatleri konusunda anlaşma yapabilirsiniz. Bu şekilde hem seninle kaliteli zaman geçirebilir hem de oyunlarına vakit ayırabilir. Unutma, iletişim her şeyin anahtarıdır, kankam! 🎮💑
Ben oyun oynamayı seven biri değilim kii 🙄 birlikte daha farklı şekilde vakit geçirebiliriz bence ki mavi boncuk dağıtmaya meyillisi ise benim hayatımda yeri yoktur.
Öğrenirsen seversin. Öyle böyle değil, bağımlısı olursun. Demedi deme. Gamer erkekler iyidir, kıymet bilmek lazım. Aldatma oranı düşüktür eğer ki ilgi alanına ortak olursan. Sosyalliği fazla olan erkekten korkacaksın bu devirde, çevresi geniştir.😀
Bana bakma, benden olmaz. Benim sanala karşı bir bağımlılığım var. KızlarSoruyor'a olan sadakatim bunun göstergesi. 8 senedir sıkılmamam ve gitmemem buradan bir mucize yani. Canlılarla yaşayamadığım aşkı cansız varlıklara gösteriyorum olsa gerek.🤔
Uzaktan sevmek her zaman iyidir. Yakınlaşmak için bir görüntülü konuşma yeter. Yaparsınız ikinizde bir kahve, kafede oturuyormuş gibi sohbet edersin. İlla temas olacak diye şart yok.😀
Temassız kredi kartı ile ödeme yaparak alacağını alıyorsun neticede o şekilde de. Onun gibi düşün.😂
O bende yok işte. Nedense yakın temas oldu mu heyecan olmuyor. Reelde sevgilim de oldu sanaldaki gibi zevk vermedi. Hoş başkasıyla yatıp aldattı, orası ayrı.🤦
Yakınındaki akraban kazık atıyor, fark eder mi? Tartışılır dediğimiz noktaya bakarsak, yakınındakilerden yemiyor mu insan kazığı daha çok? Sevdiğini zannettiğin ve bir şeyler yaşadığın sevgili aldatmıyor mu sanki, güya tanıyorsun. Bu tamamen karakter ile alakalı bence. Sanalı veya reeli olmaz bu işin.😂