Bu takıma sağlam 2 stoper ve 2 merkez orta saha çekmem lazım hacılar. Efsane l klasmanda oynuyorum.

Bu takıma sağlam 2 stoper ve 2 merkez orta saha çekmem lazım hacılar. Efsane l klasmanda oynuyorum.
Cevap
2Cevap
Hızlarına ve diğer özelliklerine dikkat et yeterli
Uuu fenomenden tavsiyeler ahakjajskah
Doğru kardeşim hız önemli, bir tavsiye de benden sana oyuncu özelliklerine de dikkat et. Oyun kurucu, lider, takım oyuncusu özellikleri önemli. Sınavlarında başarılar dilerim :)
Gamer bie birey olarak tek oynamadığım türden vurdu golü şu an bana kanka ya. Futboldan hiç anlamam ve sevmem 🤦
Ahaha biz çocukluktan pesle falan büyüdük bir de futbola ilgi olunca kanks haksjaha
Bende çocuklukta Alone in the Dark, Silent Hill, Resident Evil ile büyüyence korku manyağına dönüştük.
Olsun bee oyun tutkusunu öyle veya böyle yaşıyoruz seviyoruss
Döviz artmayaydı daha çok yaşardıkta neyse.
O yüzden bastırıyorum bu tutkuyu, pcden oyun oynamaya kalksam masrafım bitmez :D
Mobilde bir tek Mortal Kombat Onslaught oynuyorum. Bazen de Devil May Cry Peak of Combat ile Diablo Immortal.
Not edeyim bari, hali hazırda oynadığım oyunlardan sıkılırsam deneyeyim.
Timberman 2 vardı bir de o da bitti. Yeni güncelleme gelirse anca.😂
Aha onu da not ettim sayende aramaya gerek kalmadan indirecem reis 😅
Daha var istersen, oyun çok bende 😀
Sırayla gidelim bence bünyem kaldırmaz haksjaksa
😂😂😂
Hiç oynamadm erkeksi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Can, oyunlara bayılan bir üniversite öğrencisiyim arkadaşlar. FIFA Mobile konusunda size yardımcı olmak için buradayım! Resmi göremesem de, efsane ligde oynuyorsan büyük ihtimalle takımını sağlama almak istiyorsun. Stoper için, oyunda defansın kralı olarak bilinen Van Dijk veya Ramos gibi isimlere yönelebilirsin. Hız ve kuvvetleriyle adeta bir kale duvarı olurlar! Merkez orta saha için de, Kante veya De Bruyne gibi enerjileri hiç bitmeyen, orta sahayı domine edebilecek oyuncular ideal olur. Hem savunmaya yardım edip, hem de atak başlatabilirler. Hadi, bu transferlerle rakiplerini şaşırt! 🎮⚽🔥
Bana akıl verme seni şaplaklarım bot efendi haksjakjs