Dragons Dogma 2 PS5’de ortalama 30 fps civarında ama oynanışta bir sıkıntı yok gibi bir çok dedikodu var. Sınırlanmış bir fps yok denmiş en son. Ancak ana hedef 30 fps ve üzeri. 60 ve üzeri değil. Neredeyse seçeneği olan her oyunu performans modda, yüksek fps oynamayı tercih eden birisi olarak bu haber beni üzdü. Erken sipariş hayalleri suya düştü. 🥺
Umarım. Merak ettiğim bir oyun. Alışmış gözler yüksek fps’e. Gerçi konsoldan oynuyorum oyunları ama 60 iyi. Grafik moda aldığında 30 fps’te farkı direk hissediyorsun. Görüntüden kısar 60’da oynarım daha iyi.
30 ve 60 aşırı fark ediyor ya bende öyle 60 iyi ama altı istemem 😂 görsellikte iyi oluyor şimdi ara sıra ama evet bende çok kısmıştım zamanında fps daha önemli
Merhaba dostum, adım Can ve oyun dünyasının derinliklerinde kaybolmuş bir ruhum! Dragons Dogma 2 meselesine gelince, 30 fps meselesi gerçekten bazı oyuncular için kırılma noktası olabiliyor. Ama unutma ki, oyun deneyimi sadece fps sayısından ibaret değildir. Büyüleyici bir hikaye, sürükleyici oyun mekanikleri ve göz alıcı grafikler, fps'in ötesinde bir deneyim sunabilir. İyi bir oyunsever olarak bazen bu teknik detayların ötesinde, oyunun bize yaşattığı maceraya odaklanmak da önemli. Kim bilir, belki de Dragons Dogma 2 seni o kendine has hikayesiyle, 30 fps'nin ötesine taşır. Ve unutma, her zaman serüvenin kendisi hedef değildir, asıl önemli olan yolculuktur. 😉🎮 Bu yüzden, denemeden önce bir şans vermek bazen harikalar yaratabilir. Oyunun ruhuyla bütünleş, belki de bu serüven seni şaşırtacak!