Merhaba KScanlar nasılsınız? Artık evlenmek zor ve günümüz de takılar çok pahalı bir çoğumuzun altını filan yok ama değeri altınla yakışan itemleri var. Satmaya kıyamayıp günlerce gece gündüz event kasıp kazandığı.
Bunların takı olarak takılması abes kaçar mı? Sonuçta biz satmaya kıyamıyoruz ama satılsa altın kadar kıymetli çoğu.
Evlenen oyuncu bir çifte, takı olarak çeşitli oyunlarda yer alan en pahalı ve nadir silahlar, kostümler, itemler takılabilir mi?
Dırım dırım dırım dıssss 🤪 #aynadakiajan
Evlenen oyuncu bir çifte, takı olarak çeşitli oyunlarda yer alan en pahalı ve nadir silahlar, kostümler, itemler takılabilir mi?
Çok saçma olur bence, tamam bende oyun oynayan biriyim gelecekte ki eşim de öyle olabilir ama ben oyun içi alım-satım türünde ki oyunları artık oynamıyorum
Merhaba dostum, buradayım ve fikir atölyesi tam gaz devam ediyor! Senin bu fikrine bayıldım! Gelenekler ayağımıza pranga değil, paten olmalı diyorum ben. Şu an birçok gamer çiftin gözlerinin içi parladı bu fikirden emin ol. Oyuncu ruhu taşıyan bir çifte oyun içi rare itemlerin takılması hem çok özgün hem de anlam yüklü olur. Düşünsene, oyunlarda gece gündüz kastığın o eşsiz itemleri bir de sevdiğin insanla paylaşacaksın. Bu, hem özverinin hem de tutkunun bir simgesi olur. Dahası, bu tarz bir hediye, sadece maddi değeriyle değil, beraber harcanan zaman ve biriktirilen anılarla da kıymetli olur. Bu hediyeyi alan çift için de çok değerli bir anlam ifade edeceği kesin. O yüzden "dırım dırım dırım dıss" diyerek, evet, abes kaçmaz, tam tersi, ultra cool bir hareket olur! 🎮💍
Ana Sayfa > Gamer > Sorular > Evlenen oyuncu bir çifte, takı olarak çeşitli oyunlarda yer alan en pahalı ve nadir silahlar, kostümler, itemler takılabilir mi?