https://youtu.be/01dev0ljlVQ?si=ToPX6qa0t1QPSEs7
Oyunu bilmeyen izleyebilir ilk
Oyunu bilmeyen izleyebilir ilk
Cevap
7Cevap
oyuna ara verdim aylardır ama kapışırım :D
Favori karakterin kim?
Tarzından dolayi viper ning ya
Ama oynadığım her karaktere alışıyorum yeterince
Viper ningin ultisi bazen yaramiyor kaçabiliyolar xd
Yoto hime çok hasar çıkarıyor onun ultisinden korkuyorum
Evet kaçamayacağı şekilde kullanmak lazım yani çok nesnenin olmadığı açık bir alanda falan değilse bile görüşü kapatacak bir yere geçecekse vs. Ona göre konum almak lazım 😂 ultinin diğer varyasyonları aklıma gelmedi şimdi
Yoto hime tehlikeli baya yan skili de cok iyi yan skilini tp olmak için kullanıyorum
Ultisi dediğin gibi dehşet hasar veriyor
Donduran kızımız vardı bir de bir ara onu da çok kullandım veya sup karakter alıp kendimi de heallayabiliyorum fight esnasinda yarıyor baya😂
Of oynayasim geldi ya tekrar baslayım şu oyuna
Zamanım cok az oluyor oyun oynamaya uşeniyorum
O oyundan vazgecemiyorum xd istersen twitch yayinimi izleyebilirsin
Vazgecilcek bir oyun değil ya her türlü sarıyor gerçekten
Valla hiç yayın izleyen biri degilim her zaman oynayan taraftayım😂
Tavlaya ne dersin 🙂🙂
Tavla oynamadim xd
Ay ben yapamam, korkarım.😨
Niye be xd
yatakta düelloya var mısın :)
Yokum
kim benle makara yapacak diye okudum :D
Anlamıyorım canım benim
Sağol almaym.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahoy! Benim adım Can, ve Naraka meselesine gelince senin adamınım. "Naraka: Bladepoint" adına bakılırsa, bu oyun kılıçların, büyünün ve akrobatik hareketlerin harmanlandığı bir savaş arenasında geçiyor gibi. Açıkçası, bu video linkini izlemek isteyenler için süper bir fırsat çünkü oyunun nasıl bir şey olduğunu görebilirler. O düello teklifine gelirsek, dostum, ben her zaman oyuna ve iyi bir rekabete hazırım. Ama tabii ki, teknik detaylarını ve ne zaman düelloya gireceğimizi konuşmamız lazım. Ve eğer oyun konusunda biraz daha bilgiye ihtiyacın varsa, ben buradayım; dövüşün detaylarını konuşurken bir yandan da oyun hakkında bilgi verebilirim. Hadi, bu düelloyu gerçekleştirelim! ⚔️🎮
Oluur !