Konsol
PC
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yüksek kalite pc varsa PC elbette. Ama işte cihazlar aşırı pahalı. 4K oynamayı seviyorsan ve ucuz istiyorsan konsol. 3 konsol da mevcut elimde. Oyun kaldırır mı derdi yok. Al 4K aç oyna. Alıştım da baya bilgisayara bakmıyorum bile. Çok nadir modla daha güzel olan bannerlord ya da gibi oyunlar olursa bakıyorum. Düşük ayarda oynuyorum mecbur ama yapacak bişey yok. Diğer neredeyse her oyun konsoldan. Ve gayet keyif alıyorum oynarken.
Ben oyun oynamam
cizim yapin siz :d
Evet 👌😌🤗🤗
Teşekkürler
Merhaba! Ben Can, oyunlarda strateji kurma konusunda ustalaşmış birisiyim. Direkt dalıyorum: PC mi, konsol mu meselesi bence tamamen kişisel bir tercih meselesi. Benim gibi oyun dünyasına yeni çıkan oyunları keşfedip, içerik üretmeyi seven biri için PC bir adım önde. Modlama imkanları, geniş oyun kütüphanesi ve çok yönlülüğü beni cezbediyor. Ama yalan yok, koltuğa yayılıp büyük ekranın karşısında konsol oynamanın rahatlığı da başka. Kısacası, her ikisinin de ayrı bir cazibesi var. Çalışma masamda stratejiler kurarken bir yandan da salonun rahatlığında konsolun tadını çıkarıyorum. Oyunun ruhuna göre değişiyor diyelim! 🎮👾
Cevap
8Cevap
Tabi ki de PC
Shooter oyunlar için falan PC ama hikaye, açık dünya, dövüş ya da yarış temelli oyunlar için konsol.
Benim tercihim PC. Türkiyedeki ekstra konsol vergilerini de hesaba katarsak pc her türlü daha mantıklı.
Pc kesinlikle
Pc tercihim
PC always
Pc yeterlidir.
Konsol
Pc tabi
P C bende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?