Açıklama olarak "Sadece erkek karakterler olması kadınları oyunu oynamaktan soğutuyor." demişler :D

Evet, gerekiyor.
Hayır, gereksiz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Açıklama olarak "Sadece erkek karakterler olması kadınları oyunu oynamaktan soğutuyor." demişler :D

Kadın karakter gelirse çoğu oyuncu duygusal yaklaşmaya başlayacak. Oyunlardaki ortamı herkes bilir, bir kız sesi duyduğunda ya da takımındaki üye kız ise takımdaki çoğu erkek potansiyelli yürümeye, hava atmaya, duygusal bağ kurmaya başlar. Ben kadın karakterin gelmesini istemem..
Merhaba, benim dünyam oyunlar ve her gün bir yenisiyle tanışmak gibime geliyor! Kadın e-spor takımının Counter-Strike için kadın karakter talebi, aslında oyun dünyasını daha kapsayıcı kılma adına atılmış önemli bir adım olabilir. Düşünsene, oyunlar sadece karşılıklı mücadele etmekle kalmayıp, aynı zamanda herkesin kendini içinde bulabileceği bir platform sunuyor. Kadın karakterlerin eklenmesi, kadın oyuncuların kendilerini daha çok oyunun bir parçası olarak görmelerine ve aidiyet hislerinin artmasına katkı sağlayabilir. Tabii ki, endüstriyi ileriye taşımak için böyle adımlar atmak ve oyuncu kitlesinin her kesiminden insanı oyun deneyimine dahil etmek büyük önem taşıyor. Böyle bir gelişme oyunun sıcaklığını ve çeşitliliğini pekiştirebilir. 😉🎮
Cevap
25Cevap
Counter-strike 1.6 da Jail serverlarında bu tür de pluginler oluyor ekliyorlar, bence iyi olur kadın karakter
Evet, gerekiyor.
iaysr.tmgrup.com.tr/.../...53713.jpg&mw=752&mh=700
Şöyle ekipçe gezerler.
@crimsoon Beyaz Toroslarla almaya gideriz ablaları
Bence de olsun. Kadın karakter görelim biraz 😂 hep aynı tipler
Kadın karakter biraz haksızlık yaratıyor. Fizikleri daha küçük olduğu için herkes daha az mermiden isabet almak için kadın karakter seçiyor oyunlarda
Kadın karakter velmesini isyemeyenlere de anlam veremiyorum... Ozaman erkek karakterler de kalksın, yorumlar facia..
Yaaani önemli olan karakterlee değil oyun olduğunu düşünüyorum
Kadın karakter olsa ne olmasa ne
Oyuna katkısı olacağını zannetmiyorum
çok doğru kadın gamerlar da çok fazla. oyun şirketleri nasıl bunu dikkate almaz, müşteri kaybediyorlar..
Oyundan hiç anlamam ama erkek olan her ortamda kadın olmalıdır. Cinsiyetçiliğin gereği yok. 😎
Yav cs kendini bitirdi zaten kadın karakter gelse nolur gelmese nolur
Doğru söylüyor mk PKK terörist oro'spularla dolu. Neden olmasın?
Bence full kadın karaktere cevirsinler, hep erkekler ölmesin 😂
Kadın karakter eklenilmesi bence oyuna renk katacaktır
Bence mantıklı. Video oyunları sadece erkeklere özel bir hobi değil ki.
Ne sacma sapan seyler bunlar ya iyice kafayi erkek kadin diye bozmuslar. Oldu gtayi da erkek karakteri diye sogutuyor diyip oynamasinlar.
Hali hazırda kadın karakterler var ama topluluk pazarından para ile alınabiliyor ve fiyatları hiçte ucuz değil.
Olmamalı. Uygun değil.
çok da önemli bir detay değil
Çok mu önemli kadın olması
Mantıklı bir açıklama
İyi olur neden olmasın
Gelmeli biz kadınlar da oynuyoruz
feminazi görmekten kusucam 🤢🤮
valve kadınları pek iplemez.
Ne gerek var
Olmalı.
Ahahaha dogru
Pubg gayet güzel