Gamer Playstation cafelerde bilgisayar oyun kolu satılır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Soru yukarıda. Şu an sokak sokak bilgisayar oyun kolu satan bir yer arıyorum fakat her yer kapalı. Plastation cafelerde satış var mıdır? Güncellemeler+1 yıl Bir kere de ihtiyaç duyduğum sorulara cevap verin abi ya. En sevdiğiniz poziyonu sorsam 20 cevap gelmişti şimdiye. Playstation cafelerde bilgisayar oyun kolu satılır mı? Cevapla Bilgisayar Soruları Oyun Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bununb için kafelere bakmana gerek yok Mediamarkt, Vatan bilgisayar, Teknosa gibi yerler de teknolojik aletler bulunuyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dün akşam ihtiyacım vardı ve her yer kapanmıştı. Bir tek kafeler açık olduğu için sormak istedim Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Akşamları bulman zor 😂 gündüzleri bakman gerek 😊 Yorumla
umeyirarsln Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Maalesef satılmaz. İnternet üstünden bulabilirsin. Çeşitli kol markaları var. Logitech marka tavsiye ederim 😇 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla umeyirarsln +1 yıl Rica ederim 🙂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ps4 kolumu arıyorsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır, bilgisayara bağlayabileceğim sıradan bir oyun kolu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu saatte zor ps4 kolu bağlanıyor bu arada bilgisayara Yorumla Soran +1 yıl Bulamayıp eve geldim zaten yarın bakıcam artık. Teşekkür ederim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Esrapfurullah Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Satilmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim cevap için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim✨️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bununb için kafelere bakmana gerek yok Mediamarkt, Vatan bilgisayar, Teknosa gibi yerler de teknolojik aletler bulunuyor
Dün akşam ihtiyacım vardı ve her yer kapanmıştı. Bir tek kafeler açık olduğu için sormak istedim
Akşamları bulman zor 😂 gündüzleri bakman gerek 😊
Maalesef satılmaz. İnternet üstünden bulabilirsin. Çeşitli kol markaları var. Logitech marka tavsiye ederim 😇
Teşekkür ederimm
Rica ederim 🙂
Ps4 kolumu arıyorsun
Hayır, bilgisayara bağlayabileceğim sıradan bir oyun kolu
Bu saatte zor ps4 kolu bağlanıyor bu arada bilgisayara
Bulamayıp eve geldim zaten yarın bakıcam artık. Teşekkür ederim.
Esrapfurullah
Satilmaz
Teşekkür ederim cevap için
Rica ederim✨️