fx kasa orta seviye uygun fiyatli
msi fx anakart fx4300 4 cpu 4.0ghz 4+4 8gb 1600 mhz ram kingston hd6870 1gb 256bit Gddr5 ekran karti upto 4 gb 500 gb sata3 hdd asus vento kasa 400 watt psu valorant yüklüdür dusuk ayarlarda donmadan akici sekilde oynatmaktadir test imkani mevcuttur sadece kasa ilanidir
msi fx anakart fx4300 4 cpu 4.0ghz 4+4 8gb 1600 mhz ram kingston hd6870 1gb 256bit Gddr5 ekran karti upto 4 gb 500 gb sata3 hdd asus vento kasa 400 watt psu valorant yüklüdür dusuk ayarlarda donmadan akici sekilde oynatmaktadir test imkani mevcuttur sadece kasa ilanidir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merkezi işlemcisi Amd olan sistemlerden uzak durun.
Amd İntel'in işlemci mimari patentini kullanarak işlemci tasarlar. İntel'den hızlı çıkıyor ağbii ama muhabbeti de tamamiyle hız aşırtmayla alakalıdır.
Örneğin İntel işlemci,1500 transistörle 2.4 ghz frekans aralığında çalışması için üretildi ve buna 4 yıl hız garantisi verdi.
Amd ise,1500 transistör kullanmasına rağmen hızını 2.9 ghz olarak aşırtıp piyasaya sürer.1 yıl ya da daha kısa sürede de transistörler yorulduğu için 2.9 ghz hız yaptığını görev yöneticisinden görseniz bile, işlemci içerisinde ki transistör donanım gerçek hızı 1.8 ghz lere kadar düşer.
Siz 2.9 ghz çalışıyor sanırsınız ama işlemlerde bi bayıklık, bi yavaşlık olduğunu hissedersiniz.
Ayrıyeten Amd DDR bellek kontrolünü ısrarla 64 bitte tutar. Çünkü aşırtmalı işlem yaptığı için 128 bit ram adreslemesin de ramler sorun çıkarır kısa zamanda.
Bunlar altın bilgilerdir herkes bilmez.
İntel ve Nvidia olarak yola devam edin.
E napam aliyimi 2000 lira almk iatiyorum
Lowest/FHD kartıdır ama çıktığında öyleydi günümüz oyunları için yeterli bir kart değil
ihtiyacını karşılıyorsa alınabilir yoksa anlamı yok
Alınır-maz
Alınmalınır
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!