Gamer Npc oldaydınız, hangi oyununda olmak isterdiniz? aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhaba KScanlar nasılsınız?Biliyorsunuz bir çok oyunun sinir bozucu karakterleridir npcler bitmek bilmez istekleri.Ben Metin 2 oyununun depocusu olmak isterdim.Dırım dırım dırım dıssss 🤪 #aynadakiajan Npc oldaydınız, hangi oyununda olmak isterdiniz? Cevapla Oyun Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Serious sam ve divinity 2 1 0 Yorumla
Takini Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Neverwinter Nights; underdarkta bir illithid olmak isterdim. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. GTA5 de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Spider man 2 olabilir 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu tip ne la gay gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Memesi mi var onun Yorumla aynadakiajan +1 yıl Depocu bu değil ya bu metin 2 efsanelerinden birisiydi öylesine seçtim depocu şişman bir karakter bu oyuncu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Serious sam ve divinity 2
Neverwinter Nights; underdarkta bir illithid olmak isterdim.
GTA5 de
Sarhoş 9 sürahi ve 9 sopa
Spider man 2 olabilir
Bu tip ne la gay gibi
Memesi mi var onun
Depocu bu değil ya bu metin 2 efsanelerinden birisiydi öylesine seçtim depocu şişman bir karakter bu oyuncu
GTA olabilir