Gamer Oyunlarda siyaset reklamları gündemde! Oyunda bu tarz reklamlar insanları soğutur mu sizce? Marisen Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor oyunda bari siyaset reklamları olmasın ya 2 eğlenmeye giriyoruz Oyunlarda siyaset reklamları gündemde! Oyunda bu tarz reklamlar insanları soğutur mu sizce? Cevapla Oyun Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Böyle oyunları oynamamak gerekir bence 😂 savaş oyunları en ideali 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Ben bu oyunu yakar şikayet ederim. 0 0 Yorumla
Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Bu ne yaaa yok! Siyaset varsa çöpe atarım o oyunu. İkisi farklı şeyler. Olmaz! 0 0 Yorumla
Just_Peace_of_Mind Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Önlem alınması gerek, oldukca saçma bir durum.. her fırsatı değerlendirmek buna deniyor herhalde, kimin ne düşündüğü veya rahatsız olması kimin umrunda 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnsanların keyif alarak oynadığı oyunlara da siyâset karışmamalı. 0 0 Yorumla
Mr_Kaan_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Dünya malı diye diye geberip gideceklerUlan 22 değil 122 yıl iktidarda kalsan ne olacak o kadar kul hakkından sonra 1 0 Yorumla
TatlıMivyalı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Siyasetten bıktım gerçekten şu saatten sonra ne olduğu da gerçekten umurumda değil. Bıktım bu ülkeden de başımızdaki siyasetçilerden de 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl 15 . yildir haber TV izlemiyorum gerekçesinde reklamlardaki kisi radyo da haberleri dahil dinlemiyorum 0 0 Yorumla
íbobeyyy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Eeh bir zahmet. Zaten seçim saçmalığı yaklaşınca her taraf parti bayrağıyla doluyor midem bulanıyor artık. Bir de böyle şeyleri kaldıramam 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 68% +1 yıl Akp için oy için her yol mübah tır bu düşünce yi taşıyan insanlar var maalesef 1 1 Yorumla GiZLiZEVKLi +1 yıl İnsanlara vefat edince kime oy verdiniz diye soracaklar diye fetva veriyorlar toplantılarda Yorumla
MatemiDem Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Eğer böyle bir resim varsa pc ye format atıp oyundaki hesabımı hemen silerim bir daha da kurmam 😂 0 0 Yorumla
TraPol Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Reklamda amaç etkileşim. Nerede etkileşim fazla ise reklam oraya mutlaka girer. 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Gamer konusunda 307 cevap paylaştı. Beni soğutur. Şu resmi bir oyunda görsem telefonu çöpe atarım 0 0 Yorumla
aksamgunesi1w Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bu ne ya Boyle herşeyde siyaset olmak zorunda degil 0 0 Yorumla
YeniBiriİst Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bu oyunu bilmiyorum ama iyi ki indirmemişim siyasi reklamları sevmem normallleride sevmiyorum 0 0 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Shmjzkchdjwqlchsjhk ciddili mii yok artık ne gerek var buna 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Siyaseti iliğimize kemiğimize ruhumuza soktular ne yazık ki 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Prno filmlere bekliyoruz siyasetçileri. Hazır kalkmışken 😈🤣 0 0 Yorumla
zar46 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 97% +1 yıl Siyasetin karışmadığı bir orası kalmıştı o da oldu.. 0 0 Yorumla
Nehir006 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Çoluk çocukta oyunlara giriyor çocuğun olsa yerde siyaset olmaz 0 0 Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl AjhjkkjkBu kadar mı düşmüş akp'nin reklamcılık politikası... 0 0 Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cok mantıklı herhangi bir parti benım oyumu velirli bir vp yensatın alanilir 😂 0 0 Yorumla
Girif Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl O oyunu silerdim zaten siyaset gördükce kanser oluyorum o oyunda daha cok kalsam kesin telefonu kırardım bir oyunda eksikti harbiden 0 0 Yorumla
SiklamenBenSizi Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Marisen ne diyesen böyle saçma rezalet olur mi Allasen kfkdk 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Hahaha adam rüyalara bile girecek nerdeyse 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Gamer konusunda 464 cevap paylaştı. Evet ya bu ne çok kötü gerçekten 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yok artk ya bı ora kalmıştı zaten 🤦🏻♀️ 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Gamer konusunda 365 cevap paylaştı. Robloxta seçim aracı yapan vardı akp 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Böyle oyunları oynamamak gerekir bence 😂 savaş oyunları en ideali
Ben bu oyunu yakar şikayet ederim.
Bu ne yaaa yok! Siyaset varsa çöpe atarım o oyunu. İkisi farklı şeyler. Olmaz!
Önlem alınması gerek, oldukca saçma bir durum.. her fırsatı değerlendirmek buna deniyor herhalde, kimin ne düşündüğü veya rahatsız olması kimin umrunda
İnsanların keyif alarak oynadığı oyunlara da siyâset karışmamalı.
Dünya malı diye diye geberip gidecekler
Ulan 22 değil 122 yıl iktidarda kalsan ne olacak o kadar kul hakkından sonra
Siyasetten bıktım gerçekten şu saatten sonra ne olduğu da gerçekten umurumda değil. Bıktım bu ülkeden de başımızdaki siyasetçilerden de
15 . yildir haber TV izlemiyorum gerekçesinde reklamlardaki kisi radyo da haberleri dahil dinlemiyorum
Eeh bir zahmet. Zaten seçim saçmalığı yaklaşınca her taraf parti bayrağıyla doluyor midem bulanıyor artık. Bir de böyle şeyleri kaldıramam
Akp için oy için her yol mübah tır bu düşünce yi taşıyan insanlar var maalesef
İnsanlara vefat edince kime oy verdiniz diye soracaklar diye fetva veriyorlar toplantılarda
Eğer böyle bir resim varsa pc ye format atıp oyundaki hesabımı hemen silerim bir daha da kurmam 😂
Reklamda amaç etkileşim. Nerede etkileşim fazla ise reklam oraya mutlaka girer.
Beni soğutur. Şu resmi bir oyunda görsem telefonu çöpe atarım
Bu ne ya Boyle herşeyde siyaset olmak zorunda degil
Bu oyunu bilmiyorum ama iyi ki indirmemişim siyasi reklamları sevmem normallleride sevmiyorum
Shmjzkchdjwqlchsjhk ciddili mii yok artık ne gerek var buna
Siyaseti iliğimize kemiğimize ruhumuza soktular ne yazık ki
Prno filmlere bekliyoruz siyasetçileri. Hazır kalkmışken 😈🤣
Siyasetin karışmadığı bir orası kalmıştı o da oldu..
Çoluk çocukta oyunlara giriyor çocuğun olsa yerde siyaset olmaz
Ajhjkkjk
Bu kadar mı düşmüş akp'nin reklamcılık politikası...
İlk defa böyle reklam görüyorum
Daha neler göreceğiz derken her gün daha da yaşadığım şaşkınlık
Cok mantıklı herhangi bir parti benım oyumu velirli bir vp yensatın alanilir 😂
O oyunu silerdim zaten siyaset gördükce kanser oluyorum o oyunda daha cok kalsam kesin telefonu kırardım bir oyunda eksikti harbiden
Marisen ne diyesen böyle saçma rezalet olur mi Allasen kfkdk
Reklamın iyisi kötüsü olmaz
Geçerken söverek geçerim
Çocuklar da oy kullanıyor
google adsense reklamı
Hahaha adam rüyalara bile girecek nerdeyse
Bu hangi oyun merak ettm
Vay mk. Net silerim oyunu
Evet ya bu ne çok kötü gerçekten
Yok artk ya bı ora kalmıştı zaten 🤦🏻♀️
9 yaşında çocuklar mı oy verecek :d
Robloxta seçim aracı yapan vardı akp
Oyunlarda siyasi reklamlar yasak olmalı..
oyunun kalitesizliği üst düzeyde.
Hayattan bile soğuttular be
Oyun oynamam genel de
Oyun içinde oyun 🤣🤣
Bisüre sonra bu reklamların b*ku çıkıyor
RTE yi gormek başlı başına soğuma sebebi.
Soğutuyor beni
Soğutur
Sövüyorum direk
çok saçma gerçekten
Soğutur
Oyun oynamam
Öh yani artık
Yok la komik oluyor.
Gerek yok reklama
soğutur
Xhsbxjsbdjsbd komik duruyor
Evet oylee