Gamer Oyun hayatınızda hiç tek başınıza olup takımın kazanmasını sağladınız mı? FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Oyun hayatınızda hiç tek başınıza olup takımın kazanmasını sağladınız mı 🤔#Gamer Oyun hayatınızda hiç tek başınıza olup takımın kazanmasını sağladınız mı? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Overwatch oynarken çık yaptım onu. Support main. Uzun zamandır hep single player gerçi taşıyacak kimse yok 😅 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 487 cevap paylaştı. CS ve Valo'da sayısını hatırlamadığım kadar yapmışımdır. 1 0 Yorumla
umeyirarsln Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Çok kez oldu. Beton yetmez diyorlardı hep 😂 1 0 Yorumla
engineer06000000 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl sağladım. büyük beceri ve oyun bilgisi gerektiriyor.:))) 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 656 cevap paylaştı. Point Blank'ta olmuştu 2-3 kez. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Overwatch oynarken çık yaptım onu. Support main. Uzun zamandır hep single player gerçi taşıyacak kimse yok 😅
CS ve Valo'da sayısını hatırlamadığım kadar yapmışımdır.
Çok kez oldu. Beton yetmez diyorlardı hep 😂
sağladım. büyük beceri ve oyun bilgisi gerektiriyor.:)))
Point Blank'ta olmuştu 2-3 kez.
Online oyunda oldu evet
Hayır , öyle bir şey gerçekleşmedi.
Ben tek siz hepiniz.