Gamer Hepsi burada sitesinden ps5 almak güvenli mi? CazibeKedisi Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Hepsi burada sitesinden ps5 almak istiyorum sizce güvenli mi? Hepsi burada sitesinden ps5 almak güvenli mi? Cevapla Site Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl İyice araştırıp ikna olarak alırsan konforlu bir alışveriş bile olabilir. Seçenekleri ve yorumları mukayese ederek karar ver. 1 0 Yorumla
umeyirarsln Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Alınır. Açarsın güzelce eğer Bi sorun varsa iade edersin. Ürünün orijinalini kontrol edersin. Yine de dikkat et ama 😇 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Alınır ya. Benim arkadaşım aldı. Herhangi bir sorun çıkmadı 1 0 Yorumla
essekfaruk23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sen kızsın otur evinde yemeğini yap bulaşigini yıka ne işin olur ps5le sapıttı millet 0 1 Yorumla CazibeKedisi +1 yıl Alın şu şeriat kılıklı yobazı' Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Gamer konusunda 365 cevap paylaştı. Hep ordan alirım bozuk çıkarsa falan kolay iade edebiliyon 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Gamer konusunda 725 cevap paylaştı. önemli olan satıcı yorumları oku puanı yüksek olan satcıdan al 0 2 Yorumla CazibeKedisi +1 yıl 4.7 Yıldızlı ve tüm yorumları mükemmel. Yorumla scorpion026 +1 yıl alınır o zaman Yorumla
kagan_altnsk23 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Güvenli 1 7 Yorumla kagan_altnsk23 +1 yıl Daha önce 8 bin TL ye televizyon aldım site güvenilir @cazibekedisi Yorumla CazibeKedisi +1 yıl 20 bin ps 5 içimi rahatlattın Yorumla kagan_altnsk23 +1 yıl Ben 2022 Kasım'da aldım vala indirim varsa al Yorumla kagan_altnsk23 +1 yıl 2023 Kasım yanlış yazmışım Yorumla CazibeKedisi +1 yıl indirim li gıbı fıyatı Yorumla kagan_altnsk23 +1 yıl iPhone 11 fiyatına Uygun bence GTA 5 6 oynarsan al konsol oyunları için al alırsan Yorumla CazibeKedisi +1 yıl www.hepsiburada.com/sony-playstation-5-slim-digital-edition-pm-HBC00005FNTP8 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Aynen güvenli ama iyi bir firmadan satıcıdan yani 0 4 Yorumla CazibeKedisi +1 yıl www.hepsiburada.com/sony-playstation-5-slim-digital-edition-pm-HBC00005FNTP8 Yorumla proofstriker38 +1 yıl Satıcı falkon iyice bir araştır hepsiburada kendi mağaza sından alsan daha iyi Yorumla CazibeKedisi +1 yıl teşekkür ederim Yorumla proofstriker38 +1 yıl Rica ederim fiyat ta iyiymiş bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İyice araştırıp ikna olarak alırsan konforlu bir alışveriş bile olabilir. Seçenekleri ve yorumları mukayese ederek karar ver.
Alınır. Açarsın güzelce eğer Bi sorun varsa iade edersin. Ürünün orijinalini kontrol edersin. Yine de dikkat et ama 😇
Alınır ya. Benim arkadaşım aldı. Herhangi bir sorun çıkmadı
Sen kızsın otur evinde yemeğini yap bulaşigini yıka ne işin olur ps5le sapıttı millet
Alın şu şeriat kılıklı yobazı'
Hep ordan alirım bozuk çıkarsa falan kolay iade edebiliyon
önemli olan satıcı yorumları oku puanı yüksek olan satcıdan al
4.7 Yıldızlı ve tüm yorumları mükemmel.
alınır o zaman
kaç tl şu an :d
Satıcı hepsiburada ise neden olmasın
Güvenli
Daha önce 8 bin TL ye televizyon aldım site güvenilir @cazibekedisi
20 bin ps 5 içimi rahatlattın
Ben 2022 Kasım'da aldım vala indirim varsa al
2023 Kasım yanlış yazmışım
indirim li gıbı fıyatı
iPhone 11 fiyatına Uygun bence GTA 5 6 oynarsan al konsol oyunları için al alırsan
www.hepsiburada.com/sony-playstation-5-slim-digital-edition-pm-HBC00005FNTP8
Aynen güvenli ama iyi bir firmadan satıcıdan yani
www.hepsiburada.com/sony-playstation-5-slim-digital-edition-pm-HBC00005FNTP8
Satıcı falkon iyice bir araştır hepsiburada kendi mağaza sından alsan daha iyi
teşekkür ederim
Rica ederim fiyat ta iyiymiş bence
Ben ordan aldim, memnunum
Güvenli olmayabilir pek
Kedi snwu