Gamer Aynı oyunu birden fazla platformda dener misiniz? Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yoksa tek platform yeterli mi? Xbox ve PS aynı tadı vermiyor şimdi… Aynı oyunu birden fazla platformda dener misiniz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aynı oyunu hem Ps4'te hem PC'de bitirdim. Bu AC Black Flag değil mi? 1 1 Yorumla Menethil +1 yıl Hayır. Skull and Bones yeni çıkan. Ubisoft+’da mevcut tüm platformlarda. Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Hayır tek platform yeterli benim için. 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ps3 var ve iyi bilgisayarım var fakat oyun oynamaya vakitim yok delirecem. 1 0 Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aynı tadı vermez😀 3 1 Yorumla Menethil +1 yıl Vermiyor zaten. Ama almıcam. İdare edicem şimdilik. Daha iyi olabilirdi ama kötü de değil şimdi 😅 Yorumla
KilimciveKöroğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl PC haricinde ellemem başka bir şeye 😁 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aynı oyunu hem Ps4'te hem PC'de bitirdim.
Bu AC Black Flag değil mi?
Hayır. Skull and Bones yeni çıkan. Ubisoft+’da mevcut tüm platformlarda.
Hayır tek platform yeterli benim için.
Ps3 var ve iyi bilgisayarım var fakat oyun oynamaya vakitim yok delirecem.
Aynı tadı vermez😀
Vermiyor zaten. Ama almıcam. İdare edicem şimdilik. Daha iyi olabilirdi ama kötü de değil şimdi 😅
Sadece pc platformunda oynuyorum 😇
İmkan olsa evet :)
PC haricinde ellemem başka bir şeye 😁
Sadece PC kullanan biriyim
Yok yalnızca pc de varsa oynarım
Evet denerim