Arkadaşlar satın aldığım night cluba geldim ama adam bilgisayara oturup kurulum yapmıyor bu yüzden oyun devam etmiyor izlediğim tüm videolarda oturup kurulum yapıyor karakterler oturma tuşuna basıyorum ama oturmuyor da ne yapmam lazım sabahtan beri uğraşıyorum 😭

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kapatıp açmayı dene bilgisayar dan oynayan biriyim E tuşuna basınca direkt oturdu yaptım ben sende niye böyle oldu hiç anlamadım
Videoları tekrar iyicene incele bir Night Club almadım hiç alsam yardımcı olurdum ama hiç böyle bir problemle de karşılaşmadım
Kaç yasına gelmişsin haka oyun mu oynuyosun
yaşla ne alakası var çözemedim
Boş yapma ya
Gidp başka şekilde ülkeye fayda dokuncak şekilde vakit harcanabilir gta 5 saçma geliyo bana
En kötü yemek yap yani
senin ülkeye ne faydan dokundu acaba
ps5 fiyatından haberin yok galiba gidip almış ülkeye parasal yardım yapmış sen naptın acaba
@yoruldumaw vergimi veriyorum ve çöpleri geri dönüşüme atıyorum ayırıp , daha sayıyım mı
iyi güzel böyle devam et sen biz oyunlarla mutluyuz
@yoruldumaw neden alındın kotu bisey demedim arkaşa nacizane öneride bulundum
bu öneri değil hayatına karşıma seni alakadar eden durum değil bu ülkeni çok seviyorsan git yardımcı ol herkese akıl taslama
@yoruldumaw gitsin yemek yapsın zor bişey değil bu bile ailesini ve çevresini mutlu eder ama gta 5 boş vakit kaybı kaldı kı botla oynuyosun online bile değil saçma yanı
gta 5 online oynuyor bu arada bilip bilmeden atlama öyle ikincisi ev işlerini kendi işlerini bitirip oyun oynuyordur sanane hem ksde işin ne boşuna zaman harcıyorsun sen git ülkeye faydan dokunsun
@yoruldumaw hayır bu saatte yemek yapılmaz zaten ama gece kulubu satın alcak kadar oyun oynuyosa demek saatler boyu başında kalıyodur diye dusundum ya da hile yapıyodur kı bu da gunah neyse sonuc olarak bos zaman kaybo
cahil zihniyetiyle uğraşamam
@yoruldumaw cahil dedigin kişi 3 üniversite okumus :)
tamam helal olsun sana bravo
@yoruldumaw aynen kendin git kitap oku kesin gamer sın sen belli
Ben şu an ülkem için amerikada dolar kazanıp ülkeme yatırım yapıyorum sen napıyorsun mesela yemek yapmaktan başka buraya girip işsiz işsiz bakınıyormusun ;)
Canım dolar kazanman iyi olabilir ama ben sürekli burdayım süreklilik açısından benim daha cok faydam var sen gibi baaka yere kapaklanmıyorum vatanımdayım
@yoruldumaw boş ver işte sıkıntılı biri :)
Ya sen şakamısın canım kalk git sen oturduğun yerden nerden biliyorsun ben yemek yapmadığımı dangalak cahil 😂
Aynen sen git her gün led sipariş ver devam et
Türkiş yazılım taktığini uygula kapat aç dkfmcl
Tamam
gir çık yaptın mı
Oyundan temellimi
evet
Oyundan çıkıp geri geidğimde yine aynı yerden devam ediyor
acaba ps5 kapatsan açsan mi düzelir öyle
Denicem
keşke benimde ps 5 olsa ama neyse pcden gta 4 devam