Var 😅 6.8 inch örnekleri çok Orta Segment de A70 A71 A72 Amiral de Note 10 Plus S22 ultra vesaire Ben bundan sonra ki telefonumu büyük düşünüyorum bakalım para yeterse hedefim büyük ekran çünkü büyük ekran da bir şey izlemek daha keyifli
6.8 de 6 işte 😂 benim tablet 8 inç eni de geniş inan telefondan soğudum artık çok alıştım tablete. Ama telefonların görüntü kalitesi daha iyi. Fps olsun diğer özellikler olsun yüksek özellikli tabletler çok pahalı
Samsung hakkında ne düşünüyorsun peki onları da öneririm Bak Örneğin S23 Muhteşem bi telefon Ben Galaxy S10 modelini kullanıyorum şu an onun üzerinden yazıyorum Yazılım Kalitesi çok başarılı maşallah
Telefonun ne ki Benim önceki Tel de kasma sorunu vardı Lenovo moto G4 Plus di 2 GB Ram Rağmen ama gene de iyi Oynatıyor du 😅 arads güzel performans veriyor du şimdi Galaxy S10 Kullanıyorum Arada dağlar kadar fark var HDR Aşırı da gidiyor S10 da Fotoda ki Snapdragon 855 olan S10
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Valla oyunu bırakalı çok oldu ama ben Renkli de oynardım ve düşmanı görmek daha iyi olurdu
Benim neredeyse en düşük ayarda ama ben tabletten oynuyorum, telefondan oynayamıyorum mesela şu an kör oldum ne bu minicik 😂
Büyük akıllı telefonlar da var 😅 tablet boyutuna ulaştı Artık Büyük olan öneririm işlemcisi güçlü
6 inçten büyük tel görmedim ya
Var 😅 6.8 inch örnekleri çok Orta Segment de A70 A71 A72 Amiral de Note 10 Plus S22 ultra vesaire Ben bundan sonra ki telefonumu büyük düşünüyorum bakalım para yeterse hedefim büyük ekran çünkü büyük ekran da bir şey izlemek daha keyifli
6.8 de 6 işte 😂 benim tablet 8 inç eni de geniş inan telefondan soğudum artık çok alıştım tablete. Ama telefonların görüntü kalitesi daha iyi. Fps olsun diğer özellikler olsun yüksek özellikli tabletler çok pahalı
Hea 😅 evet orası öyle küsüratdan girdim ben 😅 böyle devam ederse Tablet olmaya az kaldı Akıllı telefonlar
Poco x3 pro var, 3 yıllık ama işimi görüyor
İş görmek ne kelime muhteşem Ultra HDR 😍
Poco fiyat performans o konuda, şu an yeni telefon alsam f5 veya x6 pro alırdım muhtemelen
Samsung hakkında ne düşünüyorsun peki onları da öneririm Bak Örneğin S23 Muhteşem bi telefon Ben Galaxy S10 modelini kullanıyorum şu an onun üzerinden yazıyorum Yazılım Kalitesi çok başarılı maşallah
S23 pro alınabilir, düz 23 ün bataryası başarısız
Düz S23 un bataryası iyileştirildi başarılı diye biliyorum S22 düz olanı başta şikayet almıştı ama S23 de çözmüşler
S alırsam düz almam, benim istediğim özellikler belli, ona göre alıyorum, s te her şey var ama fiyat arttırıyor
ona dikkat etmedim de pubg oynarken hiç kasmıyordu ama normalde kasıyo
Telefonun ne ki Benim önceki Tel de kasma sorunu vardı Lenovo moto G4 Plus di 2 GB Ram Rağmen ama gene de iyi Oynatıyor du 😅 arads güzel performans veriyor du şimdi Galaxy S10 Kullanıyorum Arada dağlar kadar fark var HDR Aşırı da gidiyor S10 da Fotoda ki Snapdragon 855 olan S10
xiaomi bilmem ney
Hiç indirmeyen ben 😂
İndirmeni öneririm o halde 😅 ben oynadım Çok kaliteli güzel oyun telefonun ne ki
60 fps
Hangi grafikler de maks