Güncellemeler
1 yıl
Beyler Bayanlar Acil Yardım Edin 1 Haftadır Rüyamda 1 Metrelik Cüceden Dayak Yiyorum Yumruk Atıyorum Çok Yavaş Gidiyor Bazen de Hızlı Gidiyor O Zamanda Benden Koşarak Kaçıyor Ben de Çok Yavaş Yürüyorum Koşamıyorum Sinir Küpü Oldum Rüyada Olduğumu Biliyorum Ama Sanki Gerçekten Yumruk Yiyorum Acil Yardım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ayarları bozulmuş olmalı sanırım, bir keresinde bende de olmuştu YouTube dan bak klavye ayarları nasıl düzelir diye
Klavyenizdeki bu tür bir sorun genellikle birkaç olası nedeni olabilir. İşte bazı olası çözümler:
Klavyenizi yeniden başlatmayı deneyin: Eğer bir harici klavye kullanıyorsanız, klavyenizi çıkarıp tekrar takmayı deneyin.
https://www.youtube.com/embed/BKxgiFGVTYASürücüleri güncelleyin: Sorun hala devam ediyorsa, klavye sürücülerinizi güncellemeyi deneyin. Bunu yapmak için, Başlat’a sağ tıklayın ve Aygıt Yöneticisi’ni seçin. Klavyeleri genişletin. Etkilenen klavyeye sağ tıklayın ve Sürücüyü güncelle’yi seçin. Otomatik olarak güncellenmiş sürücü yazılımını ara’yı seçin.
Fonksiyon Kilidini kontrol edin: Eğer fonksiyon tuşları çalışmıyorsa, sorununuz bir Fonksiyon Kilidi veya F-Lock tuşu olabilir. F-Lock tuşu, F tuşlarını (F1’den F12’ye) veya F tuşlarının ikincil işlevlerini açmak veya kapatmak için kullanılır.
Klavyenizdeki tuşları kontrol edin: Klavye tuşlarınızın içinde hiçbir şeyin sıkışıp sıkışmadığını kontrol edin.
Eğer bu adımlar sorunu çözmezse, klavyenizin garanti süresi içinde olup olmadığını kontrol edin ve gerekiyorsa üreticiyle iletişime geçin. Ayrıca, YouTube’da Everest Rampage kb-r01 klavye tuş sorunlarına özel bir çözüm videosu bulunmaktadır. Bu videoyu dikkatlice izleyerek sorununuzu çözebilirsiniz.
Umarım bu bilgiler yardımcı olur. İyi şanslar!
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!