Bence kuşkusuz Most Wanted en iyi oyunudur NFS'nin M3 GTR'da en efsane aracıdır.

Bence kuşkusuz Most Wanted en iyi oyunudur NFS'nin M3 GTR'da en efsane aracıdır.

Eski Need For Speedler de de sevdiğim de vardı. Son yıllar da Deluxe Edition ve Heat çok beğendim. Özellikle Heat muhteşem olmuş. Gece gündüz detayı. Polislerin kovalaması. Bir karakter seçip giydirebilmek. Gerçekten oynarken çok zevk aldım.
Evet heat bayağı iyi ultimate parçaları açınca bidaha giresim gelmedi benim pek
Cevap
12Cevap
Nfs carbon
Sadece mostwanted ı oynayıp bitirdim bir efsanedir diğerlerini bilmiyorum
Bu gtr’ı forza’da s2 yükleme yapıp kullanıyorum efsane bir şey oluyor.
Viraj , yol tutuş , ara hızlanma muazzam
Onu bende denemek istiyordum bayagidir
Baya baya tatmin eder x yaparsan eğlence Makınesi olur
Most Wanted kraldır 😅 remake de güzel olacak inşallah
Umarim remake gelir beklemedeyiz
Nfs underground..
Aslında bana göre nfs world çok güzeldi ama tutmadı kapandı. Sonrasında da pek bakmadım nfs ye. Giderek te söndü..
Underground serisi de çok iyi aslında ama grafikleri nedeniyle şu an yüklenip oynanacak bir oyun değil kendisi. sürekli kendini tekrarlayan bir oyun yarışların hepsi birbirine benziyor ama Most Wanted da blacklist olayı var. yağ kartelini söküp resmen aracımızı çalan adamdan geri almak için mücadele veriyoruz
Eski oyunlarda hep o hissi yaşıyorum ya forza 4 te de olur dedim de değil en azından seneler sonra geri yarış oyununa başladım artık zorlayabiliyorlar kdmdm.
Yeni sürümlerde hikaye var da hiç bakmadım desem yeridir (undergrounda varsa bile hatırlamıyorum çok az başında şura şura git diyordu sonra serbestti galiba) ama görsel olarak yeni olanlar güzel gibi hatırlıyorum. Most wantedi bi ara denemek istemiştim de sonra öyle kalıp gitti glrşdş
Ben forza 4 ü yakın zamanda steame indirime girmesiyle aldım oyunda 2. Saatim felan mesaj kutuma bir sürü beleş lüks milyonluk araçlar ve şanslı çarklar düştü bu zamana kadar NFS serisi oynayan ben dur gardaş fakir başladık zamanla yükselteceğiz kafasında olunca sağlam bi zort oldum arada bir girip yarım saat araç kullanıp cikiyorum şimdi 😂
Hmm deluxe falan aldın o zaman 😂 ben düz aldıydım hem uğraşıyım hemde gerekli görmemiştim başka mapları
Ama güzel oyun şey güzeldir bu battle royale tarzı olan. Mini hikayeler de tatlı flflfş ama aşırı detaylı ve bunu uğraşmak bile keyif veriyor bana
Ldlddl aslında dediğin mantıkta olunca daha bi sarıyor açıkçası bi oyunum var şu an aynen dediğin türde o kadar sarıyor ki. Forza 50 saat anca oynamışımdır şimdide arada kafa dinlemeye indiririm değilse dediğin olay olsa daha keyifli olurdu
Yok oyun düz versiyon benim de araç sürerken duraklatma menüsünde rastgele denk geldim orada bildirimler var sende bakmadiysan mutlaka bak bi sürü hediye araç ve çarkla birlikte para geldi oyunda 5-6 saatim ya var ya yok 50 -60 kadar aracım var 😂 dediğin gibi sürüşe zamanla alışıyorsun arabayi zaptetmek tecrübe istiyor yan vereyim derken kendini ormanda bulabiliyorsun 😂 hikaye konusunda bomboş bir oyun hevesini çok çabuk alıyorsun amaç yok kısa zamanda çok şey elde ediyorsun ben bı kaç ay önce NFS heat oynadım ondan daha çok keyif almıştım. Çok eski olan araba yarış simülasyonu oyunu TDU 2 bile bana daha çok keyif vermişti
Hee yok aldım onları hatta iş falan yapınca para yatıyordu kira tarzı glelfl çok diyince benimkinden daha çok diye düşündüm 😂
Kışlar sıkıntı sevmiyorum hiç kaymak diyince flfl dediğin gibi alışmak lazım ama o dinamikler tam ayarında ya
O oyunda aklımdaydı da kaldı gitti en son çıkanlara yakın olan mıydı o. Yenilerden biri görsel olarak iyi dediğimdi işte
Need for Speed: Undercover - Renault Mégane III Coupé
Most Wanted kesinlikle
Bence Most Wanted
Most wanted derim mekanikleriyle vs
Most Wanted çok başka bir olay
Her şeyin ilki güzeldir.
Madtown madnesstır:p
Most wanted bence
Nfs carbon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?