Gamer Bugüne kadar yaptığınız en iyi boss savaşı hangi oyuna ait? Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor FF16 Titan savaşı neydi öyle yaa. Daha üstü var mı bilmiyorum. Ama ilk 5 sıra sanırım Final Fantasy’e ait boss fight olarak bende. Büyük keyifli. Bugüne kadar yaptığınız en iyi boss savaşı hangi oyuna ait? Cevapla En İyi Soruları Oyun Soruları Final Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Assasin's Creed Brotherhood Cesare Borgia 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Serious sam tüm bosslar ve divinity 2 1 0 Yorumla
fsociety6 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Ben Elden Ring’den Crucible Knight ve Crucible Knight Ordovis Kardeşler demek istiyorum. Boss Figtları çok severim ve bu iki baş belasını geçmek için bir hayli uğraşmıştım 1 0 Yorumla
Takini Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Shadow of the colossus, müziği bile yeter.Souls dicem ama oradaki güzel hissettiren olay boss fight in güzelliği değil bossu kesebilmek. Yoksa zaten Ornstein ve Smough u dizayn edenin... 1 0 Yorumla
NyXShadoW Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Wolfenstein The New Order - London Monitor ile savaşmayı çok sevmiştim 1 0 Yorumla
KilimciveKöroğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Asssasins Creed'teki elindne staff olan eleman adını unuttum. 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Gamer konusunda 464 cevap paylaştı. Boss savaşı sevmem :) 2 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. God of war thor savası sanırım 🤔 1 0 Yorumla
sageninultisi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Metin2 azrail vs ben fdgjfdhkkdfg 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl O ne, yeniyor mu? 🤣 1 2 Yorumla Menethil +1 yıl Ne ile savaştığına bağlı şimdi. Yenebilecek bişeyse öldürdükten sonra ısıtılıp yenebilir sjsjssj Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Assasin's Creed Brotherhood Cesare Borgia
Serious sam tüm bosslar ve divinity 2
Ben Elden Ring’den Crucible Knight ve Crucible Knight Ordovis Kardeşler demek istiyorum. Boss Figtları çok severim ve bu iki baş belasını geçmek için bir hayli uğraşmıştım
Shadow of the colossus, müziği bile yeter.
Souls dicem ama oradaki güzel hissettiren olay boss fight in güzelliği değil bossu kesebilmek. Yoksa zaten Ornstein ve Smough u dizayn edenin...
Wolfenstein The New Order - London Monitor ile savaşmayı çok sevmiştim
Asssasins Creed'teki elindne staff olan eleman adını unuttum.
Boss savaşı sevmem :)
God of war thor savası sanırım 🤔
Metin2 azrail vs ben fdgjfdhkkdfg
ayrım yapamam dark souls serisi
O ne, yeniyor mu? 🤣
Ne ile savaştığına bağlı şimdi. Yenebilecek bişeyse öldürdükten sonra ısıtılıp yenebilir sjsjssj
😂😂
League of angels 1 2 3 vs.
Tavla